Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 13 Ιανουαρίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Μπέλλος αντιλαμβάνεται ότι τα λεφτά λείπουν και υποψιάζεται τον απαγωγέα. Η Νόρα βεβαιώνει την Εύα πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει την αθωότητα του Στέφανου. Η Μελίτα ζητάει τη βοήθεια του Πέτρου. Εκείνος τής υπόσχεται ότι θα παρακολουθήσει την υπόθεση από κοντά. Η Νόρα και ο Λουκάς συμβουλεύουν το Χρήστο, εφόσον συλληφθεί, να πει ακριβώς τα ίδια με τον Στέφανο. Η Αντιγόνη, απελπισμένη, ζητάει από τη Νόρα να αναλάβει την υπεράσπιση τού γιου της.

Ο Λουκάς βεβαιώνει την Εύα ότι θα βοηθήσει κι αυτός στην υπόθεση του Στέφανου. Ο Στέφανος ανακρίνεται. Θεωρείται ο εγκέφαλος της απαγωγής του παιδιού του. Η Νταίζη συνεχίζει να παρακολουθεί το Μπέλλο και γίνεται μάρτυρας μιας πολύ ύποπτης συνάντησης.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Χάρης δίνει συμβουλές στο Γιάννη για τη σχέση του με τη Θάλεια. Κάτι αντίστοιχο προσπαθεί να κάνει κι ο Μιχάλης με την κόρη του, και εκνευρίζεται, που η Βιβή δε συμμετέχει και αδιαφορεί. Η Ελπίδα επισκέπτεται το Σωτήρη και τον προειδοποιεί ότι ξέρει πώς φέρεται στην Τόνια. Η Ξένια ταράζεται όταν μαθαίνει ότι η Κάτια σκέφτεται να πάει ταξίδι στην Ελβετία για να μάθει τι έγινε με το λογαριασμό της.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε