Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 14 Απριλίου

Τι θα γίνει στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
 
Η Αμαλία και η Στέλλα ζητούν από τον Πέτρο να βρει μια λύση. Εκείνος, όμως, τους εξηγεί ότι τίποτα δεν περνάει πια από το χέρι του. Ο Λευτέρης ενημερώνει την Εύα ότι ο άνθρωπος που κυκλοφορεί με τη Μαρίλια έφυγε για ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Άρα, έχουν μια μοναδική ευκαιρία να την ξεμοναχιάσουν και να μάθουν τι συμβαίνει. Ο Χρήστος εξηγεί στο Στέφανο ότι η Νταίζη δεν θα αλλάξει ποτέ και δεν σκοπεύει να γυρίσει κοντά της. Ο Στέφανος τού ζητάει να τον βοηθήσει στη διαμάχη τους με το Ρούσσο.
Η Μελίτα, συνειδητοποιώντας ότι έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, καλεί το Στέφανο και απαιτεί να πείσει την Εριέττα να σταματήσει τον πόλεμο με τον πατέρα της. Κι αυτή η κουβέντα τους, όμως, καταλήγει σε καυγά. Ο Λουκάς ενημερώνει τη Νταίζη ότι ενδιαφέρεται και ο ίδιος για την πληροφορία, σχετικά με τη σορό τού Αραβαντινού. Την συμβουλεύει, αν θέλει να γυρίσει ο Χρήστος κοντά της, να κάνει μια καλή πράξη.
Η παρέα συμπαραστέκεται στη Δάφνη. Αποφασίζουν να πάνε όλοι μαζί να μιλήσουν στον Ηλία και να τον πείσουν να μετακομίσει από την Εδέμ. Την ίδια ώρα, έξω από το σπίτι του Ηλία, εργολάβοι κάνουν την εμφάνισή τους.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

 
Η Βάσω και ο Ηλίας είναι πανευτυχείς με όσα συμβαίνουν στη ζωή τους, ενώ ο Χάρης κερδίζει τις εντυπώσεις με τη συμπεριφορά του. Ωστόσο η Ελπίδα, μπερδεμένη όπως είναι με τα αισθήματά της για τον Αλέξη, προσπαθεί να είναι όσο πιο χαλαρή γίνεται και τον αποφεύγει κατά κάποιο τρόπο.
Η Ξένια από την άλλη κάθεται στα καρφιά, νιώθοντας ότι κινδυνεύει περισσότερο από ποτέ!
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00
 
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε