Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 14 Δεκεμβρίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Οι καταθέσεις στη δίκη συνεχίζονται. Ο ιατροδικαστής καταθέτει και αναλύει τα αίτια του θανάτου του Χατζηβασιλείου και ακολουθεί ο Παναγιώτης, ο βοηθός του αστυνόμου Σταυρίδη. Η Νταίζη προσπαθεί να δικαιολογηθεί, λέγοντας στον Μπέλλο ότι ο Χρήστος είναι βαλτός από το Στέφανο για να διαλύσει το γάμο τους. Ο Μπέλλος, όμως, παίζει το δικό του παιχνίδι αγνοώντας ότι η Νταίζη τα ξέρει όλα.
Η Δάφνη και η Εύα καταθέτουν και εξιστορούν όλη την περιπέτεια με τις απόπειρες. Αυτό τις φέρνει αντιμέτωπες με το Λουκά. Οι τόνοι ανεβαίνουν και η ρήξη είναι αναπόφευκτη. Η Αντιγόνη απαιτεί να γίνουν αγωγές εναντίον της Εύας και της Δάφνης. Ο Λουκάς τής εξηγεί πως αν προχωρήσει σε μια τέτοια πράξη, θα παραιτηθεί από την υπεράσπισή της. Η Μελίτα εκφράζει ανοιχτά τη ζήλεια της για τις επισκέψεις του Στέφανου στο σπίτι της Εριέττας, αλλά ο Στέφανος την διαβεβαιώνει ότι είναι απλοί συνεργάτες.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ελπίδα σοκαρισμένη από την είδηση για την αρρώστια του Στέφανου, δεν ξέρει πώς ν’ αντιδράσει. Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται και η Κάτια, που έχει αρχίσει πλέον να θυμάται όλα αυτά που έκανε στο παρελθόν, αλλά δεν παίρνει ξεκάθαρη εξήγηση από κανέναν άνθρωπο του κύκλου της, σχετικά με το τι έχει συμβεί.
Η Ξένια, από την άλλη, είναι ικανοποιημένη που κατάφερε με την αυτοσχέδια λιποθυμία της να αποφύγει το τεστ μαγειρικής προκειμένου να πάρει την εκπομπή.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε