Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 16 Νοεμβρίου

Δείτε σήμερα στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Στέφανος, προσπαθώντας να διαλευκάνει την υπόθεση με το διαμάντι του Ρούσσου, πηγαίνει να μιλήσει στη Μελίτα, που εκδηλώνει πια ανοιχτά την ζήλια της για τη σχέση του με την Εριέττα. Ο Στέφανος τής δηλώνει ότι είναι πια αργά για να τα ξαναβρούν. Η Εύα μιλάει στο Λευτέρη, εκφράζοντας την απόγνωσή της για την κατάσταση της παρέας, αλλά ο Λευτέρης την συμβουλεύει να κοιτάξει και λίγο τη ζωή της και τη δική της ευτυχία.
Η Εριέττα αρχίζει να υποψιάζεται ότι η Αντιγόνη εκβιάζει τον Πέτρο με το κοινό παρελθόν τους και φοβάται τι θα ανακαλύψει αν συνεχίσει να ψάχνει προς αυτήν την κατεύθυνση. Πάει και περιγράφει τον εφιάλτη της στον Πέτρο και περιμένει να δει την αντίδρασή του. Μια αδιαθεσία της Νόρας φέρνει το Λουκά στην πόρτα της, ενώ ο Νικόλας και η Δάφνη συνεχίζουν τους ομηρικούς καυγάδες.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ξένια ψάχνει να βρει τρόπο να υποσκιάσει το πιάτο της Ελπίδας βάζοντας το σεφ του κέτερινγκ να ετοιμάσει ένα άλλο φαγητό, για να το παρουσιάσει για δικό της. Η Βάσω σοκάρεται, όταν ανακαλύπτει ένα μυστικό, που της κρατούσε ο Ηλίας.
Ο Τζώρτζης με την Ξένια φτιάχνουν καινούριο σχέδιο εξόντωσης της Κάτιας. Ο Στέφανος ετοιμάζεται να φύγει για την Αγγλία. Λίγο πριν την αναχώρησή του τον περιμένει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη…

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε