Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 17 Ιανουαρίου

Δείτε τι θα γίνει σήμερα στις αγαπημένες σας σειρές.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η παρέα συμπαραστέκεται στην Εύα, που δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Στέφανος θεωρείται ο εγκέφαλος της απαγωγής. Ο Στέφανος ζητάει από τη Νόρα και το Λουκά να αναλάβουν την υπεράσπισή του. Ο Χρήστος μιλάει στη Νταίζη για την εμπλοκή του στην υπόθεση της απαγωγής και η Νταίζη συνειδητοποιεί ότι πρέπει να επισπεύσει το σχέδιό της.

Ο Πέτρος ενημερώνει την Αμαλία ότι τα στοιχεία ενάντια στο Στέφανο είναι ατράνταχτα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταδικαστεί. Η Αμαλία προσπαθεί να προετοιμάσει τη Μελίτα. Ο Λουκάς ζητάει από τον Παναγιώτη να μην κλείσει την υπόθεση και να ερευνήσει μήπως ο Στέφανος έχει πέσει θύμα πλεκτάνης. Ο Μπέλλος ζητάει από το Λευτέρη να μοιράσουν τα διαμάντια και να κλείσουν την υπόθεση της εκδίκησης, αλλά ο Λευτέρης αρνείται. Ο Χρήστος συλλαμβάνεται.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ξένια είναι ευτυχισμένη που ξαναβρέθηκε με το Στέφανο και του προτείνει σχέδια για το μέλλον τους ενώ αυτός, πολύ πιο συγκρατημένος, έχει σαν μοναδικό στόχο να πάρει δείγμα της για την εξέταση DNA. Η προσπάθεια τον εξαντλεί, πράγμα που δεν αφήνει αδιάφορο τον Ανδρόνικο, ο οποίος ανησυχεί πολύ για την υγεία του γιου του.

Στο μεταξύ, η Κάτια σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του Πέτρου να την συνοδεύσει στην Ελβετία.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε