Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 18 Μαΐου

Τι θα γίνει στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Αμαλία είναι πεπεισμένη ότι η οικογένειά της βαδίζει προς την καταστροφή. Αποφασίζει να προσεγγίσει τη Νόρα και το Λουκά, μήπως βρουν μια λύση συμβιβασμού, έστω και την ύστατη ώρα. Η Δάφνη ανυπομονεί να γυρίσει στην Εδέμ για να προσέχει και τον Ηλία και ζητάει από το Νικόλα να μετακομίσουν το συντομότερο δυνατόν.

Η Νόρα ενημερώνει το Λουκά ότι η Αμαλία γυρεύει συμβιβαστική λύση. Ο Λουκάς τής προτείνει να παραδεχτεί δημόσια ο Ρούσσος όλη την αλήθεια για το φόνο και τις υιοθεσίες και να πάρει πίσω όλες τις συκοφαντίες προς τον ίδιο. Ο Πέτρος απειλεί την Αντιγόνη ότι αν πάει στη φυλακή, θα τους πάρει όλους μαζί του. Η Αντιγόνη του λέει ότι αν δεν είχαν καεί τα έγγραφα που υπέγραψε η παρέα της φωτογραφίας, θα τον είχε στο χέρι. Ο Λουκάς ενημερώνει τον Πέτρο ότι, μετά την εκταφή, θα αποσύρει τις μηνύσεις, διότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Ο Πέτρος τού απαντάει ότι δεν χρειάζεται τον οίκτο του και τον προκαλεί να μην αποσύρει τις μηνύσεις. Του λέει όμως ότι, έτσι, θα βλάψει και άλλους και θα πρέπει να ζήσει με τις ενοχές.

Η Δάφνη απογοητεύεται, διότι βλέπει παρά την επιστροφή στην Εδέμ, η κατάσταση του Ηλία δεν βελτιώθηκε.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ντορίτα και ο Νικόλας, ενθουσιασμένοι από τον επικείμενο γάμο τους, οργανώνουν τα μπάτσελορ πάρτι τους, που από μια απροσδόκητη σύμπτωση φέρνουν όλη την οικογένεια κοντά!

Ο Σωτήρης προτείνει στην Ξένια να μείνει μαζί του. Η Κάτια εξακολουθεί να τηρεί προστατευτική στάση απέναντι στην Ξένια. Στο μεταξύ, η Θάλεια και ο Γιάννης περνούν τις πρώτες τους δοκιμασίες, ζώντας μόνοι και χωρίς χρήματα.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε