Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 18 Νοεμβρίου

Δείτε τι θα γίνει απόψε στις αγαπημενες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
Η παρέα μαζεύεται και λέει ανοιχτά στον Νικόλα ότι η Δάφνη και ο Λευτέρης είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Ο Νικόλας συνειδητοποιεί ότι χάνει τη Δάφνη, οριστικά. Η Εύα και η Δάφνη συγκρούονται άσχημα, καθώς η Δάφνη δείχνει να μην έχει ξεχάσει όσα είχαν συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Νικόλα. Η Εύα, που πίστευε ότι την είχε συγχωρέσει, πικραίνεται βαθιά. Η Εριέττα προσπαθεί, με τη βοήθεια του Στέφανου, να ενώσει τα κομμάτια του πάζλ και να βρει ποιος είναι ο αδερφός της.
Ο Χρήστος λέει στον Στέφανο ότι η Νταίζη έμαθε για κάποια διαμάντια που υπάρχουν στην οικογένεια. Εκείνος ανησυχεί μήπως η Νταίζη, προκειμένου να τα αποκτήσει, σκοτώσει την Αντιγόνη. Η Νόρα εκφράζει την απογοήτευσή της στην Δάφνη για όλη αυτήν την κοροϊδία, αλλά η Δάφνη παίζει καλά το ρόλο της, για να μην αποκαλύψει το σχέδιό της. Η Νταίζη υποκλέπτει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου της Αντιγόνης…

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ξένια ετοιμάζει συνταγή για να κάνει έκπληξη στην Κάτια, ενώ παράλληλα οργανώνει την εξόντωσή της με το Τζώρτζη. Χωρίς να το ξέρει όμως, η Ελπίδα μαγειρεύει κι αυτή για την Κάτια και καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις και την συμπάθειά της.
Ο Ηλίας φεύγει ξαφνικά και κινεί τις υποψίες της μητέρας του για τα πράγματα που της κρύβουν. Παράλληλα ο Νικόλας και η Ντορίτα απολαμβάνουν τον έρωτά τους σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε