Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 2 Δεκεμβρίου

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 2 Δεκεμβρίου
Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
 
Ο Λουκάς βλέπει τους φίλους του να τον διώχνουν από τα σπίτια τους. Εκείνοι είναι συνεννοημένοι και νομίζουν ότι έτσι θα επιστρέψει στη Νόρα. Ο Λουκάς, όμως, θεωρεί ότι εκείνη έχει ζητήσει να του φερθούν έτσι. Η Νόρα γίνεται έξαλλη με την απόφαση της παρέας. Εκείνοι καταλαβαίνουν το λάθος τους, αλλά είναι πια αργά. Ο Λουκάς κατηγορεί ανοιχτά τη Νόρα και καταλήγουν σε έναν ακόμα καυγά. Στο σπίτι της Αντιγόνης, φτάνει και η Νταίζη και παρακολουθεί τη συνάντηση των τεσσάρων.
 
Μια άγνωστη φωνή στο τηλέφωνο ρωτάει ποιος έδωσε την εντολή για το μακελειό στο βουνό. Ενοχοποιείται ο Χατζηβασιλείου και η Εριέττα γίνεται έξαλλη. Ο Λευτέρης θυμώνει με την Άννα, διότι ανέλαβε πρωτοβουλίες πίσω από την πλάτη του και εκείνη τού αποκαλύπτει τον έρωτά της. Η Νταίζη ζητάει από το Στέφανο και την Εριέττα να την βάλουν και εκείνη στο παιχνίδι, γιατί αλλιώς θα αποκαλύψει τη συνάντησή τους, στη Νόρα.
 
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00
 
 
 
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
 
 
Είναι όλοι ενθουσιασμένοι με τη γέννηση του μωρού της Τόνιας, εκτός από την Ξένια που προσπαθεί να εντοπίσει πού ακριβώς βρίσκεται ο Στέφανος. Παράλληλα, εκείνος επιδιώκει να έρθει σε επαφή με την Ελπίδα, που φοβούμενη τα δικά της συναισθήματα, συνεχίζει να τον αποφεύγει.
 
Στην έπαυλη της Καλλιφατίδη, η ριζικά αλλαγμένη Κάτια έχει εντυπωσιάσει όλα τα μέλη της οικογένειας με τη συμπεριφορά της.
 
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00
 
 
 
Γρηγόρης Μελάς
 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε