Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 2 Μαρτίου

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 2 Μαρτίου

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
 
 
Η Μελίτα λαμβάνει κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν την Εριέττα και το Στέφανο να κάνουν έρωτα. Η Εριέττα μιλάει στο Λουκά για το διπλό παιχνίδι της Άννας και την προδοσία της και ο Λουκάς την συμβουλεύει να ενημερώσει για όλα αυτά το Λευτέρη. Η Νόρα, η Δάφνη και η Εύα επισκέπτονται ένα spa προκειμένου να χαλαρώσουν πριν το γάμο. Η Μελίτα δείχνει τις ενοχοποιητικές φωτογραφίες στην Εριέττα και της μιλάει με άσχημο τρόπο. Εκείνη προσπαθεί να της εξηγήσει ότι αυτές οι φωτογραφίες δεν τραβήχτηκαν πρόσφατα. Η Αμαλία, που υποψιάζεται ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει ανάμεσα στη Στέλλα και στον Πέτρο, αποφασίζει να κινηθεί ύπουλα.
 
Ο Λευτέρης ξεκαθαρίζει με την Άννα και της ζητάει να μην την ξαναδεί μπροστά του. Θολωμένη η Άννα, επισκέπτεται την Αντιγόνη με άγριες διαθέσεις, κίνηση που θα αποδειχτεί μοιραία για την ίδια.
 
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00
 
 
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
 
Ο Φάνης δέχεται επίσκεψη από έναν εκπρόσωπο της κοινοπραξίας, που τον πιέζει να τους πουλήσει το κτήμα του. Εκείνος όμως εμμένει στην αρχική απόφασή του. Η Κάτια εξομολογείται στον Πέτρο την ανησυχία πως κάποιος θέλει το κακό της.
 
Η Ξένια οργανώνει τη φυγή του Τζώρτζη στο εξωτερικό. Εκείνος, που είναι ερωτευμένος με την Έλενα, διστάζει να δεχτεί την πρότασή της και προσπαθεί να πείσει Έλενα να τον ακολουθήσει.
 
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00
 
 
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε