Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 22 Δεκεμβρίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Πέτρος είναι συντετριμμένος γιατί δεν ήθελε ο Λουκάς να μάθει την αλήθεια, με τόσο βίαιο τρόπο. Ο Λουκάς φτάνει στο Ναύπλιο και προσπαθεί να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του. Η Νόρα, μην ξέροντας την αλήθεια, κατηγορεί τον εαυτό της για τη φυγή του Λουκά και η παρέα προσπαθεί να την ηρεμήσει. Ο Στέφανος υποψιάζεται ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τη φυγή του Λουκά και φοβάται ότι θα επακολουθήσουν εκπλήξεις. Ο Ηλίας συμβουλεύει τον Πέτρο να φωνάξει την παρέα και να τους πει την αλήθεια.

Η απόφαση του δικαστηρίου βγαίνει και η Αντιγόνη αθωώνεται λόγω αμφιβολιών. Ο Λουκάς τηλεφωνεί στην Εριέττα, προσπαθώντας να μάθει ποιος πυροβόλησε εκείνο το βράδυ. Η Αντιγόνη επισκέπτεται τη Νόρα και της κάνει μια μεγάλη εξομολόγηση που την σοκάρει. Ο Πέτρος αποφασίζει να καλέσει την παρέα και να τους μιλήσει ανοιχτά. Παράλληλα, αποκαλύπτεται ποιος ήταν αυτός που έδωσε τη χαριστική βολή στο Χατζηβασιλείου.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ξένια μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Αμέσως μόλις ξαναβρίσκει τις αισθήσεις της, βλέπει το Στέφανο μπροστά της και αρχίζει ξανά να ελπίζει πως τώρα που γύρισε θα είναι και πάλι μαζί.

Στο μεταξύ, η Ελπίδα ξεχνάει το κινητό της στο γραφείο του Στέφανου και πηγαίνοντας να το βρει, τον βρίσκει πάλι μπροστά της. Εκτός από το Στέφανο, συναντά και την Κάτια που βρίσκεται στο νοσοκομείο περιμένοντας την Ξένια.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε