Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 23 Μαΐου

Τι θα γίνει στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Λουκάς λαμβάνει ένα περίεργο σημείωμα, το οποίο τον προειδοποιεί ότι βρίσκεται σε λάθος δρόμο. Δεν μπορεί, όμως, να καταλάβει τι ακριβώς θέλει να πει. Η μέρα της εκταφής του πτώματος του Αραβαντινού πλησιάζει και ο Πέτρος αποφασίζει να αμυνθεί με όλα του τα όπλα. Η Αμαλία εκλιπαρεί το Λουκά και τη Νόρα να τα σταματήσουν όλα εδώ. Τους λέει ότι αν συνεχίσουν, θα χάσουν και αυτά τα λίγα που έχουν κερδίσει. Εκείνοι, όμως, είναι ανένδοτοι.

Η Εύα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της και επισκέπτεται το μπαρ, όπου συχνάζει ο Θάνος. Εκείνος, μόλις την βλέπει, δίχως να χάσει χρόνο την πλησιάζει και της συστήνεται. Ο Λευτέρης την συμβουλεύει να μην ακολουθήσει αυτό το σχέδιο. Εκείνη, όμως, είναι αποφασισμένη να γλιτώσει τη Μαρίλια από αυτήν τη μάταιη σχέση.

Ο Νικόλας βρίσκει τον Ηλία να τριγυρνάει στην Εδέμ σα χαμένος και η Δάφνη αποφασίζει να επισπεύσουν τη μετακόμιση, για να τον έχει από κοντά. Η γέννα της Νόρας πλησιάζει και, παρά το γεγονός ότι η Στέλλα είναι διαρκώς μαζί της, εκείνη έχει την αίσθηση ότι την ώρα της γέννας θα είναι μόνη της. Ο Νικόλας πείθει το Λουκά να τον βοηθήσει να βάψουν το σπίτι στην Εδέμ. Η εκταφή του πτώματος του Αραβαντινού γίνεται. Η Αντιγόνη λαμβάνει ένα ακόμα απειλητικό μήνυμα.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η πρώτη νύχτα γάμου για τη Ντορίτα και το Νικόλα δεν εξελίσσεται όπως την φανταζόντουσαν, αφού εκείνη, σοκαρισμένη ακόμη από το περιστατικό που προέκυψε κατά το άνοιγμα των δώρων, αντιμετωπίζει με οργή τον απελπισμένο Νικόλα.

Η Ελπίδα, που παιδεύεται από τα συναισθήματά της και νιώθει να αμφιταλαντεύεται, είναι έτοιμη να ανοίξει την καρδιά της στη Βάσω. Στο μεταξύ, η Ξένια βάζει στο στόχαστρο το καινούριο θύμα της.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε