Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 24 Δεκεμβρίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Νόρα και ο Λουκάς συναντιούνται στο Ναύπλιο. Εκείνη προσπαθεί να τον πείσει να γυρίσει πίσω, αλλά εκείνος είναι αμετακίνητος στην απόφασή του. Η Νόρα τον αποχαιρετά και γυρίζει πίσω, άπραγη. Ο Πέτρος λέει μισές αλήθειες στην Εριέττα και στο Στέφανο. Αυτοί δεν τον πιστεύουν και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συνεχίζει να τους λέει ψέματα. Ο Στέφανος επισκέπτεται την Εύα και αφήνει τα καθιερωμένα δώρα, στο μικρό Άγγελο. Και οι υπόλοιποι ήρωες ανταλλάσσουν δώρα και ευχές.

Η Νόρα έχει αφήσει στο ξενοδοχείο ένα πακέτο για το Λουκά. Το περιεχόμενό του τον βάζει σε σκέψεις. Η παρέα μαζεύεται στο σπίτι της Δάφνης για να κάνει ρεβεγιόν, αλλά το κλίμα είναι βαρύ. Κανείς δεν μπορεί να δεχτεί ότι θα περάσουν παραμονή Χριστουγέννων, χωρίς το Λουκά. Ο Πέτρος επισκέπτεται τον Ηλία και του εκμυστηρεύεται ένα μεγάλο μυστικό…

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Αμάντα αποκαλύπτει στο Στάθη ότι έχει καθυστέρηση. Ο Χάρης δίνει στην Ελπίδα το δαχτυλίδι των αρραβώνων. Η Κάτια απελπισμένη αποπειράται να αυτοκτονήσει.

Η Ξένια θέλει να φύγει απ’ το νοσοκομείο, αλλά την αναγκάζουν να μείνει για εξετάσεις. Αναγκάζεται να συμμορφωθεί και προσπαθεί να μάθει νέα για το Στέφανο. Η Μελίνα παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει ότι ο Στάθης έφερε την Αμάντα στο σπίτι της πεθεράς της και πάει στην εταιρία και του κάνει σκηνή.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε