Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 24 Νοεμβρίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Αντιγόνη εκμυστηρεύεται στον Στέφανο ότι ο παππούς της Εριέττας πυροβόλησε το βιολογικό της πατέρα. Γι’ αυτό και την υιοθέτησε. Μετά την αποκάλυψη ότι ο Μπέλλος χρησιμοποιεί τη Νταίζη, η ίδια ανησυχεί για τη ζωή της και ο Χρήστος την συμβουλεύει να μη δείξει πως ξέρει την αλήθεια. Ο Λουκάς έχει καταλάβει το σχέδιο της Δάφνης και προσπαθεί να αφυπνίσει τον Νικόλα, αλλά ο Πέτρος τού λέει ότι δεν έχει αξία να του το πει, αφού αν δεν το νιώθει ο ίδιος, δεν θα πείσει ποτέ τη Δάφνη.
Η Νταίζη περνάει στην αντεπίθεση και αποφασίζει να ξεσκεπάσει τα σχέδια του Μπέλλου. Τον παρακολουθεί και τον βλέπει να συναντιέται με τον Λευτέρη. Η Μελίτα προειδοποιεί την Εριέττα ότι θα διεκδικήσει τον Στέφανο και η Εριέττα τής δηλώνει ότι ο Στέφανος δεν είναι κτήμα της και είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για την Ελπίδα: Χάρη στην παρέμβαση της Ξένιας, που την κατηγορεί ότι έχει σχέσεις με τον Χάρη, μαθαίνει ότι το συμβούλιο της σχολής αποφάσισε τελικά να διακόψει την υποτροφία της.
Η Ξένια συναντά την Ελπίδα και προσπαθεί να την εξαγοράσει για να αποσυρθεί από το διαγωνισμό μαγειρικής. Η Ελπίδα αρνείται. Η Κάτια αποφασίζει να επισκεφθεί τα γραφεία της εταιρείας και αποκαλύπτει στον Μάνο, ότι ο Πέτρος όντως είναι ο πατέρας τους.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε