Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 25 Φεβρουαρίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο αρραβώνας του Λουκά και της Νόρας δίνει την αφορμή στην παρέα να ηρεμήσει και να διασκεδάσει, κάτι που όλοι το είχαν ανάγκη. Ο Στέφανος ζητάει από τη Νταίζη να μην πουλήσει τον πίνακα που έδωσε η Εριέττα εκ μέρους του, διότι σκοπεύει να τον αγοράσει για να τον επιστρέψει στην Εριέττα. Ο Χρήστος σκέφτεται να αγοράσει το μπαρ όπου συχνάζει η παρέα και η Νταίζη τον υποστηρίζει.
Η Μελίτα προσπαθεί να προσεγγίσει την Αμαλία και να της ζητήσει συγνώμη, αλλά η Αμαλία την φέρνει για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τις ευθύνες της. Η Αγγέλα ζητάει από την Εύα να είναι επιφυλακτική με το Λευτέρη και να μην του έχει τυφλή εμπιστοσύνη, γιατί έχει περάσει πολλά και δεν συγχωρούνται πλέον άλλα λάθη.
Η Στέλλα προσεγγίζει τον Πέτρο, προσπαθώντας να τον πείσει ότι πρέπει να γεφυρωθούν οι σχέσεις του με το Λουκά.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Βιβή, η Ελπίδα και ο Ανδρόνικος λαμβάνουν ένα παράξενο μήνυμα από το Στέφανο. Είναι σε αναμμένα καρφιά και προσπαθούν μάταια να τον εντοπίσουν, αλλά το τηλέφωνό του παραμένει κλειστό. Η Ξένια επισκέπτεται τον Ανδρόνικο. Τρομοκρατημένη του λέει ότι έλαβε ένα ακατανόητο μήνυμα από το Στέφανο και ήρθε να μάθει αν είναι καλά. Κανένας δεν μπορεί να εξηγήσει τι έχει συμβεί και όσο περνάει η ώρα, η αγωνία της οικογένειας μεγαλώνει.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε