Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 3 Ιανουαρίου

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 3 Ιανουαρίου
Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές
 
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
 
Το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς κυλάει ανέμελα για την παρέα της Φεγγαρόπετρας και ο νέος χρόνος βρίσκει την Εύα και το Λευτέρη να ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί. Ο Λευτέρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς συνειδητοποιεί ότι ερωτεύεται την Εύα. Φοβάται πως όταν εκείνη μάθει την αλήθεια για τη ζωή του, θα πληγωθεί και αυτός δεν θέλει καθόλου να συμβεί κάτι τέτοιο.
 
Ο Λουκάς αποφασίζει να πάει στην Πάτρα, όπως του ζήτησε η Νόρα, για να βρει πληροφορίες για την υιοθεσία της Εριέττας και του αδερφού της. Η Νόρα ενημερώνει την Εριέττα ότι η Αντιγόνη ομολόγησε τη δολοφονία του Χατζηβασιλείου. Η Εριέττα, έξαλλη, απειλεί την Αντιγόνη ότι θα πάρει εκδίκηση. Την ώρα που ο Λουκάς γυρίζει από το ταξίδι και ενημερώνει τη Νόρα ότι ο Πέτρος γνωρίζει ποιος είναι ο αδερφός της Εριέττας, ο Ηλίας εκμυστηρεύεται στο Νικόλα όλη την αλήθεια.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00
 
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
 
Ο Αντύπας, δυσαρεστημένος από τις γνώσεις της Ξένιας στη μαγειρική, ζητάει από το Φιλίππου, δεύτερη οντισιόν για την Ελπίδα. Η Έλενα τσακώνεται με τη Λίλιαν που αρνείται να πάρει το μέρος της και να την υποστηρίξει απέναντι στο Φάνη.
 
Ο Στέφανος διαβάζει στην εφημερίδα για μια σπείρα παραχαρακτών. Συνδυάζει τις πληροφορίες και αρχίζει να υποψιάζεται δόλο από την πλευρά της Ξένιας, στην οποία τελικά και τηλεφωνεί.
 
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00
 
Γρηγόρης Μελάς
 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε