Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 30 Μαρτίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Μπέλλος παίρνει το βαλιτσάκι με τα λεφτά και υπόσχεται στη Νόρα ότι θα της στείλει τη Στέλλα στο σπίτι. Αλλά δεν τηρεί την υπόσχεσή του και ζητάει άλλα δύο εκατομμύρια. Αυτή τη φορά έχει την απαίτηση να του τα φέρει η Νταίζη.

Ο αστυνόμος ενημερώνει το Λουκά πως η φωτογραφία του ξυλοδαρμού της Στέλλας ήταν ψεύτικη. Η Νόρα απολογείται στο Λουκά για τη συμπεριφορά της, αλλά του εξηγεί ότι θέλει η τελική απόφαση να είναι δική της και δεν θέλει να του χρεώσει κάτι που μπορεί στο μέλλον να επηρεάσει τη σχέση τους. Ο Λουκάς ειδοποιεί τη Νταίζη για την απαίτηση του Μπέλλου και την συμβουλεύει να έχει το νου της γιατί ο Μπέλλος έχει πια χρήματα στα χέρια του και μπορεί να δικτυωθεί.

Η Νταίζη συνειδητοποιεί πως αν ο Μπέλλος γλιτώσει, θα την κυνηγάει σε όλη της τη ζωή. Ο Μπέλλος ζητάει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και να αναλάβει ο Λουκάς την παράδοση των λύτρων.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Μαίρη προσπαθεί με αφορμή το γάμο των παιδιών, να ξαναφτιάξει τη σχέση της με τη Βάσω που όμως εξακολουθεί να την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη και να επικρίνει τη σχέση της με το Μάνο.

Η Ελπίδα με προτροπή του Αλέξη δίνει γενετικό υλικό για να γίνει τεστ DNA, χωρίς να γνωρίζει το λόγο. Η ανομολόγητη έλξη μεταξύ τους βαθαίνει και η Ελπίδα νιώθει άσχημα απέναντι στο Χάρη, που είναι τόσο καλός απέναντί της.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε