Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 4 Ιανουαρίου

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 4 Ιανουαρίου
Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
 
Η Νόρα ενημερώνει την Εριέττα σχετικά με την υιοθεσία της ίδιας και του αδερφού της. Επισκέπτονται τον Πέτρο, για να μάθουν επιτέλους την αλήθεια. Ο Νικόλας προσπαθεί να προετοιμάσει το έδαφος για τη μεγάλη αποκάλυψη που έρχεται, ενώ ο Λουκάς υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει. Ο Πέτρος δίνει στη Νόρα και στην Εριέττα το φάκελο της υιοθεσίας του Λουκά και τις ενημερώνει ότι ο Λουκάς είναι ο αδερφός της Εριέττας. Η Νόρα μαζεύει την παρέα και ανακοινώνει στο Λουκά την αλήθεια.
 
Η Εριέττα μιλάει και στο Στέφανο και εκείνος προσπαθεί να την ηρεμήσει. Ο Λουκάς νιώθει προδομένος από τον Πέτρο και δηλώνει στη Νόρα ότι θα τον κυνηγήσει ώσπου να βρει αποδείξεις και να πληρώσει για όλα όσα έχει κάνει. Ο Πέτρος φοβάται ότι όλοι θα του γυρίσουν την πλάτη και η Αμαλία του εξηγεί ότι είναι πολύ αργά για να ζητήσει κατανόηση. Ο Λουκάς και η Εριέττα συναντιούνται για πρώτη φορά, ως αδέλφια.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00
 
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
 
Ο Φάνης ζητάει απ’ το Στέφανο να του συστήσει κάποιον ψυχαναλυτή, για να βοηθήσει τη γιαγιά του στο θέμα της αμνησίας της. Εκείνος προτείνει τη θέση στον Ανδρόνικο. Η Ελπίδα έχει προβληματιστεί από την επίσκεψη της Έλλης στο Χάρη και αρχίζει να ζηλεύει.
 
Η Κάτια επισκέπτεται τον Ηλία και του ζητά να της μιλήσει για το παρελθόν. Η Ξένια ταράζεται όταν μαθαίνει ότι ο Στέφανος θα πάει στο Ναύπλιο.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00
 
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε