Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 5 Ιανουαρίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Λουκάς και η Εριέττα προσπαθούν να γνωριστούν καλύτερα. Από την κουβέντα, προκύπτει ότι υπάρχουν πολλές απορίες, σε σχέση με το παρελθόν και τις ρίζες τους. Αποφασίζουν να ερευνήσουν την υπόθεση από κοινού και συμφωνούν ότι τόσο ο Ρούσσος, όσο και η Αντιγόνη πρέπει να τιμωρηθούν. Ο Πέτρος ξετυλίγει το κουβάρι του παρελθόντος και τους μιλάει για τους βιολογικούς τους γονείς και για το τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη νύχτα.
Η Μελίτα, νιώθοντας άσχημα για τη συμπεριφορά του πατέρα της, ζητάει από τη Νόρα να φύγει από τη δουλειά. Εκείνη, όμως, αρνείται. Ο Λουκάς καταλογίζει στο Στέφανο ότι ήξερε την αλήθεια και δεν μίλησε. Εκείνος κατηγορεί, για μια ακόμη φορά, την Αντιγόνη ότι του καταστρέφει τη ζωή. Ο Πέτρος κάνει προσπάθειες να εξηγήσει στο Λουκά τους λόγους που τον οδήγησαν στο να μην του μιλήσει, αλλά ο Λουκάς αρνείται να τον ακούσει.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Φάνης εκπλήσσεται δυσάρεστα όταν μαθαίνει για τη σχέση του Τζώρτζη με τη μητέρα του, κάτι για το οποίο η Λίλιαν έχει επανειλημμένα προσπαθήσει να τον προετοιμάσει. Η Ντορίτα ζητάει από τη Μαίρη να της μιλήσει για τον πατέρα της κι εκείνη θυμώνει και αρνείται.
Ο Στάθης πιέζει την Ξένια να αδειάσουν το λογαριασμό της Κάτιας. Ο Στέφανος κι ο Αλέξης επισκέπτονται το ορφανοτροφείο στο Ναύπλιο για να ερευνήσουν το παρελθόν, κυρίως σε σχέση με την Ξένια.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε