Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 6 Ιανουαρίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Αντιγόνη σοκάρει τη Νταίζη όταν της αποκαλύπτει ότι ήξερε πως πήγε να την δηλητηριάσει. Της ανακοινώνει ότι αποκλήρωσε το Στέφανο και την ίδια και ότι φεύγει από τη χώρα. Η Νόρα συμπαραστέκεται στο Λουκά και τον συμβουλεύει να ξεχάσει το παρελθόν και να ασχοληθούν με το μέλλον και με το παιδί τους. Η Εριέττα ενημερώνει το Στέφανο ότι θέλει να αποσυρθεί από την αναζήτηση των διαμαντιών. Ο Στέφανος την πείθει να παραμείνει στην υπόθεση, αφού έχουν έρθει στο φως νέα στοιχεία.

Ο Λευτέρης και η Εύα δένονται όλο και περισσότερο. Η παρέα συγκεντρώνεται στην κατασκήνωση, για να γιορτάσει τα Θεοφάνεια. Αυτή η σύναξη καταλήγει σε έναν ακόμα τουρτοπόλεμο. Την ώρα που η Αντιγόνη ετοιμάζεται να φύγει για το εξωτερικό, την επισκέπτεται ο Πέτρος. Της ανακοινώνει ότι ο εισαγγελέας έκανε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης και ότι της απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

H Στυλιανή είναι έτοιμη να αφήσει το Στέφανο και τον Αλέξη να δουν τα έγγραφα στο ορφανοτροφείο. Το τηλεφώνημα της Ξένιας όμως, την κάνει να αλλάξει γνώμη και βάζει τέλος στις ελπίδες του Στέφανου. Η Νάνσυ προσπαθεί να κάνει την Ελπίδα καχύποπτη απέναντι στο Χάρη.

Η Ντορίτα προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που της προκάλεσε η συνάντηση με τον πατέρα της. Η Έλενα μαλώνει με το Φάνη, που αντέδρασε τόσο άσχημα για τη σχέση της με τον Τζώρτζη.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε