Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 6 Μαΐου

Τι θα γίνει στην αγαπημένη σας σειρά…

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

O Λουκάς ζητάει από την Αντιγόνη να του αποκαλύψει πού είναι θαμμένο το πτώμα του Αραβαντινού και αυτός, σε αντάλλαγμα, θα αναλάβει την υπεράσπισή της. Η Αντιγόνη τού ξεκαθαρίζει ότι ενδιαφέρεται να προστατεύσει μόνο το Στέφανο. Γι’ αυτό, τον καλεί και του αποκαλύπτει το μυστικό.
Η Δάφνη, μετά τις τελευταίες περιπέτειες με τον Ηλία, αποφασίζει να πάρει εισαγγελική εντολή για να καταφέρει να τον δει γιατρός. Δεν είναι, όμως, σίγουρη ότι έχει πάρει τη σωστή απόφαση. Η Αμαλία απαιτεί από τον Πέτρο να μεσολαβήσει για να προσλάβουν πάλι τη Νόρα, στην εταιρεία. Ο Στέφανος, μετά την αποκάλυψη του μυστικού, βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλλημα. Η Εριέττα, όμως, του λέει πως είναι σίγουρη ότι θα πάρει τη σωστή απόφαση, όταν χρειαστεί.
Η Νταίζη είναι πολύ ανήσυχη και προσπαθεί να καταλάβει ποιο είναι το άτομο που κρύβεται πίσω από τις απειλές προς τη μητέρα της και αν είναι το ίδιο πρόσωπο που πήρε τα διαμάντια. Η Δάφνη βλέπει να παίρνουν τον Ηλία για εξετάσεις, με το ζόρι και καταρρέει. Στο μεταξύ, η Αντιγόνη λαμβάνει ένα ακόμα απειλητικό μήνυμα.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Λίλιαν ανησυχεί με την προσέγγιση Τόνιας και Φάνη και η Έλενα την προτρέπει να επισπεύσει τη διαδικασία του γάμου τους. Λίγο πριν το γάμο του Νικόλα, η Πόλα τον παγιδεύει με σκοπό να τιμωρήσει την αδιαφορία του γι αυτήν.
Η Θάλεια πιεσμένη από τη μητέρα της φεύγει από το σπίτι. Η Κάτια διστάζει να πάρει μια απόφαση για το πώς θα αντιμετωπίσει την Ξένια. Στο μεταξύ, το μίσος της Ξένιας για την Ελπίδα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε