Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 8 Δεκεμβρίου

 Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ένα απειλητικό σημείωμα θορυβεί την Εριέττα. Έτσι, τηλεφωνεί στο Στέφανο και τον παρακαλεί να πάει αμέσως σπίτι της. Η Μελίτα, που είναι παρούσα στο τηλεφώνημα, ενοχλείται και το εκμυστηρεύεται στη Νόρα. Η Εριέττα είναι έξαλλη με τη στοχοποίησή της, εξαιτίας της Αντιγόνης και ζητάει από το Στέφανο να μεσολαβήσει και να την βάλει στη θέση της.

Ο Λευτέρης και η Εύα βγαίνουν ακόμα ένα ραντεβού. Ο Λευτέρης τής κάνει ένα δώρο και αυτό τους φέρνει πιο κοντά. Η Μελίτα έχει ετοιμάσει μια ρομαντική βραδιά για την ίδια και το Στέφανο και θυμούνται τα παλιά. Η Εριέττα αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στη Νόρα και τής εμπιστεύεται όλη την αλήθεια για τον εφιάλτη της.

Η Νόρα αποφασίζει να κάνει κάτι που παρόλο που δεν είναι δεοντολογικό, δεν θα την φέρει σε σύγκρουση με τη συνείδησή της.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ελπίδα αποκαλύπτει στη Μαίρη ότι η Βάσω έμαθε για τη σχέση της με το Μάνο. Η Μαίρη ταράζεται και τρέχει στο μαιευτήριο να βρει τη Βάσω και μάταια προσπαθεί να της εξηγήσει. Η Ξένια κάνει μια κίνηση προς τον παραγωγό της εκπομπής του Αντύπα και βρίσκει θετική ανταπόκριση.

Η Κάτια ρωτά το Σωτήρη τι συμφωνία υπάρχει μεταξύ τους κι εκείνος διστάζει να της απαντήσει. Η Ελπίδα δουλεύει στο ρεστοράν όταν λαμβάνει μια αιφνιδιαστική επίσκεψη.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε