Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

«Μυστικά της Εδέμ»: δείτε απόψε 3 Μαΐου

«Μυστικά της Εδέμ»: δείτε απόψε 3 Μαΐου

Τι θα γίνει στην αγαπημένη σας σειρά…

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Λευτέρης ανακρίνεται από τον Παναγιώτη, ο οποίος δεν πείθεται από τις απαντήσεις που του δίνει για τα διαμάντια και αποφασίζει να τον κρατήσει μέχρι να μιλήσει. Ο Πέτρος καλείται από τον ανακριτή να καταθέσει για την υπόθεση του φόνου τού Αραβαντινού και των παράνομων υιοθεσιών και δηλώνει, μπροστά στις κάμερες, ότι θα μηνύσει το Λουκά και τη Νόρα για συκοφαντία και εκβιασμό.
Ο Νικόλας και η Δάφνη προσπαθούν να πείσουν τον Ηλία να επισκεφθεί ένα γιατρό για να τον βοηθήσει με το πρόβλημα της μελαγχολίας, πριν τους βρουν χειρότερα. Ο Ηλίας αρνείται και φεύγει. Ο Λευτέρης αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Παναγιώτη για το πώς έφτασαν τα δύο διαμάντια στα χέρια του και του φέρνει ως απόδειξη το αυθεντικό σημείωμα που συνόδευε το φάκελο. Ο Παναγιώτης τού εξηγεί ότι πλέον είναι στο στόχαστρο και τον αφήνει ελεύθερο. Θορυβημένη, όμως, είναι και η Εριέττα, η οποία φοβάται ότι θα θεωρηθεί ύποπτη για διακίνηση διαμαντιών. Ο Λουκάς πιστεύει ότι, μέσω των διαμαντιών, η αστυνομία θα φτάσει στη διακίνηση των πλαστών πινάκων και τότε θα αποκαλυφθούν όλα.
Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει την Αντιγόνη να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Εκείνη, όμως, του δηλώνει ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα πώς θα χειριστεί την αλήθεια.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε