Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νάντια Κοντογεώργη: «Έχω κάνει ψυχανάλυση»

Νάντια Κοντογεώργη: «Έχω κάνει ψυχανάλυση»

Είναι η τηλεοπτική ηρωίδα που όπως φαίνεται έχει κερδίσει τη φετινή σεζόν τα περισσότερα θετικά σχόλια. Πίσω από την… αφελή «Βίβιαν» του «Κάτω Παρτάλι» όμως, είναι μία πολύ καλή ηθοποιός, η Νάντια Κοντογεώργη που την έχουμε δει σε πολλές παραστάσεις, κυρίως σε μιούζικαλ και μας έχει κερδίσει με το ταλέντο της.

 Μπορεί στη σειρά του MEGA να περιμένουμε εναγωνίως τις ατάκες της, αλλά στο θέατρο περιμέναμε κυρίως, το τραγούδι της. Και κάθε φορά που τραγουδούσε, δικαίωνε ακόμα περισσότερο…τα αυτιά μας!
Όσοι την γνωρίζουν καλά λένε ότι είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι, αφοσιωμένο στη δουλειά του και παρά την ξαφνική επιτυχία στη σειρά δεν έχει αλλάξει καθόλου, ίσως λόγω της θητείας της στο θέατρο. Ίσως και γιατί, όπως φαίνεται, έχει «ψάξει» τον εαυτό της όχι μόνο για να τον «κατευθύνει» στους ρόλους που ερμηνεύει, αλλά για την καθημερινότητά της. Στη συνέντευξη που δίνει η Νάντια Κοντογεώργη στο περιοδικό GLOW, μιλώντας στον Οδυσσέα Μητσόπουλο λέει πως «έχω κάτσει στο κρεβάτι του ψυχολόγου και πιστεύω πως ανήκω σε μία πολύ τυχερή γενιά που μπορεί να απολαύσει τα δώρα της επιστήμης που λέγεται Ψυχολογία. Προσωπικά αντιμετωπίζω τη ψυχανάλυση σαν ένα μάθημα, σαν αγωγή της ψυχής». Σε ερώτηση μάλιστα του δημοσιογράφου για το αν θυμώνει και «βγαίνει από τα ρούχα» της, η ηθοποιός λέει πως «εννοείται. Και θα θυμώσω και θα τσακωθώ στο δρόμο, όπως όλοι οι άνθρωποι. Πάντως δεν βρίζω πολύ και οι φίλοι μου με βάζουν να βρίσω όταν θέλουν να γελάσουν. Όταν θυμώνω, συνήθως κλαίω κι αυτό είναι παθητική επιθετικότητα. Του τύπου “κοίτα τι έκανες και τώρα εγώ κλαίω”»!

Στην ίδια συνέντευξη για το περιοδικό GLOW η Νάντια Κοντογεώργη μιλά στον Οδυσσέα Μητσόπουλο για τα γενιά της, τα όνειρά της, τους ηθοποιούς που θαύμαζε και θαυμάζει, τον… έρωτά της με τον Τζουντ Λο, ενώ λέει πως το καλοκαίρι θα είναι η «Μυρρίνη» στην παράσταση «Λυσιστράτη» που θα σκηνοθετήσει ο Σπύρος Ευαγγελάτος με τη Μαρία Καβογιάννη στον ομότιτλο ρόλο. Σίγουρα πάντως, αυτό το κορίτσι που δούλεψε πολύ στο θέατρο, έρχεται τώρα στο τηλεοπτικό τοπίο και έχει πολλά να κάνει…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε