Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ναταλία Γερμανού: “Δεν έχω βγει ποτέ έξω με καπέλα, να κρύβομαι!”

Η παρουσιάστρια του “Μες την καλή χαρά” μίλησε στο zappIT για τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά της.

Συναντήσαμε την Ναταλία Γερμανού στο πλατό του “Μες την καλή χαρά”. Εξαιρετικά ανανεωμένη, χαμογελαστή και ευδιάθετη μας έκανε τον απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν που πέρασε, και μας είπε την αλήθεια για την προσωπική της ζωή! 
 
-Πώς αισθάνεσαι που τελειώνει η φετινή σεζόν; 

Ήταν μια καλή χρονιά! Γενικά, δεν γκρινιάζω… Παρά το γεγονός ότι η γκρίνια ήταν ελάττωμα που το είχα πιο παλιά, το έχω αποβάλλει πια. Όσο περνάνε τα χρόνια έχω μάθει να λέω “δόξα το Θεό” που έχω την υγεία μου, την δουλειά και τους φίλους μου. Μου είναι αρκετά αυτά! 

– Η εκπομπή συνεχίζει κανονικά και του χρόνου; Η ομάδα παραμένει η ίδια; 

Ναι, συνεχίζουμε κανονικά όπως ξέρω μέχρι στιγμής. Δεν γνωρίζω όμως κάτι άλλο. Τα πάντα εξαρτώνται από το κανάλι. Δεν αποφασίζουμε εμείς για την σύνθεση της εκπομπής.

-Για την προσωπική σου ζωή έχουν γραφτεί πολλά τα τελευταία χρόνια. Ποια είναι όμως η αλήθεια; 

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει υπάρξει κάτι που να είναι για να δημοσιευτεί. Δεν έχω κρύψει ποτέ τις μακροχρόνιες σχέσεις μου από τον κόσμο.  Δεν έχω βγεί ποτέ έξω με καπέλα ή να κρύβομαι.  Ζω τις σχέσεις μου κανονικά, απλά μοιράζομαι τις σχέσεις που είναι για να τις μοιράζεσαι. Αν είναι κάτι μικρής διάρκειας ή “πυροτέχνημα” δεν χρειάζεται να το δημοσιοποιήσεις. Και είναι κρίμα γιατί ακόμα και άτομα που είναι φιλικά προσκείμενα σε μένα,  μου τα χρεώνουν για σχέσεις. 

Διαβάστε περισσότερα στο zappIT. 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε