Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νατάσσα Θεοδωρίδου: «Με πειράζει που ο καθένας έχει γνώμη»!

Νατάσσα Θεοδωρίδου: «Με πειράζει που ο καθένας έχει γνώμη»!

Είναι από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες, αλλά έχει απασχολήσει πολλές φορές τα φώτα της δημοσιότητας και με την προσωπική της ζωή. Η ίδια η Νατάσσα Θεοδωρίδου, φαίνεται ότι δεν… απολαμβάνει αυτή τη δημοσιότητα, αλλά γνωρίζει πως είναι και αυτό ένα από τα τιμήματά της.

Αν και δεν δίνει πολύ συχνά συνεντεύξεις και ενώ αποφεύγει να πάει στην πρωινή εκπομπή του MEGA, καθώς οι σχέσεις της με το Γιώργο Λιάγκα δεν είναι και οι καλύτερες, εντούτοις αποφάσισε… να φέρει τον κόσμο ανάποδα. Η γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν είναι καλεσμένη, αυτό το Σάββατο 16 Μαρτίου, στην εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα» του ΣΚΑΪ και μιλά στη Σοφία Τσίπα για όλα, ενώ γίνεται και… η μούσα του Στέλιου Παρλιάρου που δημιουργεί ένα γλυκό και του δίνει το όνομά της.

Άλλωστε, η Νατάσσα παραδέχεται ότι της αρέσουν πολύ τα γλυκά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως
«Μου αρέσει το ωραίο. Βεβαίως και αισθητικά πρέπει μια γυναίκα να είναι όμορφη, να είναι προσεγμένη και λοιπά, αλλά αυτά τα ακραία φαινόμενα του ότι πρέπει να είμαστε όλοι μοντέλα, εεε δεν βρίσκω το λόγο ύπαρξης αυτών των δεδομένων. Δηλαδή: θες να φας κάτι; Να το απολαύσεις χωρίς ενοχές, χωρίς πρόβλημα και αλίμονο τώρα αν κυκλοφορούσε το κοινό με μεζούρα να σε μέτραγε αν είσαι κάθε φορά ένα κιλό παραπάνω ή ένα κιλό λιγότερο. Ανάλογα βέβαια με το τι δουλειά κάνει ο καθένας και τι θέλει απ’ τη ζωή του. Εγώ θέλω να είμαι γλυκιά. Γι αυτό τρώω γλυκά. Θέλω να τραγουδάω όμορφα, γι’ αυτό πρέπει να είμαι υγιής και γερή και δυνατή. Ε, τώρα άμα έχω και ένα κιλό παραπάνω δε με νοιάζει βρε αδελφέ».

Γλυκιά, γλυκιά, αλλά τα… καρφάκια της τα πετάει, αφού στην ερώτηση της Σοφίας Τσίπα, για το πώς αντιμετωπίζει της κακίες και τα κακεντρεχή σχόλια, η Νατάσσα Θεοδωρίδου υποστηρίζει πως

«Κάνω ότι δεν ακούω γιατί δε βρίσκω τίποτα παραγωγικό σε αυτό. Μέσα στο χρόνο όντως δημιουργείς μια άμυνα, βάζεις το κάθε τι εκεί που του αξίζει. Αυτό που δεν έχω καταλάβει ποτέ στη ζωή μου και νομίζω ότι δε θα το καταλάβω ποτέ είναι τι προσφέρει στον άνθρωπο, σε μένα, σε σένα σε εκείνον που το κάνει να είναι απέναντι σε μια κάμερα και έτσι ελαφρά τη καρδία να λέει κάτι κακό για κάποιον άλλον. Σας το ορκίζομαι στο Θεό, δεν το έχω καταλάβει αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω, μετά πώς νιώθει αυτός ο άνθρωπος, όταν πάει σπίτι του, που έχει στεναχωρήσει κάποιον! Που έχει στεναχωρήσει τη μαμά αυτού του ανθρώπου που λέει αυτά τα σχόλια, τον μπαμπά του, τον αδελφό του, τα παιδάκια του», ενώ τονίζει πως «έχει καταλάβει ο κόσμος τη στάση που έχω στη ζωή. Δεν πιστεύω ότι όλα πρέπει να εκτίθενται, δεν πιστεύω ότι όλα πρέπει να πωλούνται και δεν πιστεύω ότι πρέπει να συμμετέχει ο κόσμος σε όλο το φάσμα της ζωή σου σε όλες τις στιγμές της ζωή σου. Παρ’ όλα αυτά όμως, εκτίθεμαι και από τη στιγμή που εκτίθεμαι αναγκαστικά θα δεχθώ μια κριτική. Αυτό δε σημαίνει ότι την αποδέχομαι. Ξέρεις τι με πειράζει; Που ο καθένας έχει μια γνώμη».

Στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε η Νατάσσα Θεοδωρίδου στη Σοφία Τσίπα η δημοφιλής τραγουδίστρια λέει ακόμη ότι δεν έχει σκεφτεί να τραγουδήσει κοινωνικο- πολιτικό τραγούδι, γιατί,
«πάνω απ’ όλα, αυτό που με εμπνέει και μου δίνει διάθεση για να ερμηνεύω είναι ο έρωτας. Και ό,τι εκείνος φέρνει μαζί του. Και τα καλά και τα λιγότερο καλά. Το κοινωνικό τραγούδι δεν μπορώ να το υποστηρίξω»

Όσο για τον έρωτα, διευκρινίζει ότι για να την γοητεύσει ένας άντρας πρέπει
«να έχει χιούμορ, να είναι φίλος, να γελάς…να…να.. και να σε παίρνει ρε παιδί μου από το χέρι και να σε πηγαίνει αυτός κάπου».
Περισσότερα όμως, στην εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα» που θα μεταδοθεί αυτό το Σάββατο στις 3 και 15 το μεσημέρι από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε