Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νέα παραίτηση βόμβα από το MEGA

Νέα παραίτηση βόμβα από το MEGA

Πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από το MEGA ένα από τα βασικά στελέχη του, ο Πέτρος Μπούτος και η είδηση έσκασε σαν… βόμβα στο τηλεοπτικό τοπίο.

 Όπως φαίνεται όμως, η πραγματική «βόμβα» δεν έσκασε με την αποχώρηση του διευθυντή προγράμματος από το κανάλι της Μεσογείων, αλλά είναι αυτή που αφορά τον επικεφαλής του σταθμού.

Εδώ και λίγες ώρες λοιπόν τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά γιατί υπάρχει έντονα η φήμη πως ο διευθύνων σύμβουλος Ηλίας Τσίγκας δήλωσε την παραίτησή του.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, παρά το ότι κανείς από τη Μεσογείων δεν το επιβεβαιώνει, είναι αλήθεια πως πραγματικά ο ισχυρός άνθρωπος του MEGA δήλωσε την παραίτησή του στους μετόχους της «Τηλέτυπος» και μάλιστα την προηγούμενη βδομάδα, αρνούμενος να προχωρήσει σε άλλες μειώσεις μισθών των εργαζομένων, όπως του ζητήθηκε.

Προς το παρόν, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση, αλλά όλα –και όλοι- στο κανάλι της Μεσογείων έχουν «παγώσει» περιμένοντας να δουν ποια θα είναι η απόφαση των μετόχων, αν δηλαδή κάνουν αποδεκτή την παραίτησή του. Κάποιοι καλά γνωρίζοντας πάντως ισχυρίζονται ότι το «διαζύγιο» του ικανού στελέχους με το MEGA είναι οριστικό, οπότε το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποιος θα αναλάβει στο εξής τα ηνία στο κανάλι εν μέσω σεζόν, αλλά και τι μέτρα θα πάρει εντός Μεσογείων για τους εργαζομένους…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε