Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Νικολέττα Ράλλη: Ακόμα κλαίω για το “κόψιμο” της εκπομπής

Νικολέττα Ράλλη: Ακόμα κλαίω για το “κόψιμο” της εκπομπής

“Η ψυχολογία μου ήταν πάρα πολύ άσχημη και προσπαθούσα να το κρύψω , όχι μόνο από τους τηλεθεατές, αλλά και από τους τεχνικούς, τους δημοσιογράφους και τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής.

Η 28χρονη παρουσιάστρια του STAR μίλησε για την απότομη διακοπή της εκπομπής που παρουσίαζε “Made in Star” και φωτογραφίζεται με την αδερφή της Μαρία στο περιοδικό ΟΚ.

Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν σου ανακοίνωσαν από το κανάλι ότι το Made in Star θα ολοκληρωνόταν την Παρασκευή 6 Απριλίου;

Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Είχα δεθεί με όλα τα παιδιά της ομάδας και στενοχωριέμαι που δεν θα είμαστε μαζί. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι ότι η εκπομπή δεν πήγαινε καλά και γι’ αυτό ο σταθμός αποφάσισε να την κόψει. Όταν με κάλεσε η διευθύντριά μου στο γραφείο της και μου ανακοίνωσε ότι θα καταργηθεί η πρωινή ζώνη του σταθμού, μου υπογράμμισε ότι δεν είχε ακούσει ούτε μία φορά από τα ανώτερα στελέχη ότι το Made in Star δεν άρεσε. Έκλαψα και ακόμα κλαίω. Όταν ήμουν στο γραφείο της διευθύντριάς μου συγκρατήθηκα, αλλά μετά, όταν συναντήθηκα με την αρχισυντάκτριά μου, τη Μαρία Γιαχνάκη, δεν άντεξα.

Στενοχωρήθηκες που λόγω της απεργίας δεν πρόλαβες να αποχαιρετήσεις τον κόσμο;

Ασφαλώς και στενοχωρήθηκα. Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι ίσως δεν ήρθε η ώρα ακόμα για να πω “γεια’!

Τι θα κάνει η Νικολέττα Ράλλη αν της ζητήσουν να παραμείνει στο κανάλι, ως μέλος του πάνελ μιας εκπομπής; Τι λέει για τα νούμερα της Ελένης Μενεγάκη;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε