Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Νοιάζομαι και Μοιράζομαι» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

«Νοιάζομαι και Μοιράζομαι» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Για ακόμα μία φορά, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, οι πολίτες καλούνται να αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται και προσφέρουν σε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, ότι νοιάζονται και μοιράζονται ό,τι μπορεί ο καθένας.

Αύριο λοιπόν, Σάββατο 20 Δεκεμβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορεί να συμμετέχουν μέσα από την ενέργεια του MEGA «Νοιάζομαι / Μοιράζομαι» που όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου
«Για τρίτη συνεχή χρονιά, το MEGA, με την ενέργεια «Νοιάζομαι | Μοιράζομαι», βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και τις χιλιάδες οικογένειες που υποστηρίζονται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Θεσσαλονίκης. Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί ως τις 06:00 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα και στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνουμε συσκευασμένα τρόφιμα (όσπρια, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, λάδι κ.α.) αλλά και… σοκολάτες και άλλα συσκευασμένα γλυκίσματα για τα παιδιά.

Από τις 14 Δεκεμβρίου, το Mega μεταδίδει 3 διαφορετικά, πρωτότυπα σποτς, στα οποία οι ηθοποιοί και παρουσιαστές του σταθμού μας δείχνουν την παιδική πλευρά τους και παράλληλα προσκαλούν τους τηλεθεατές να ανταποκριθούν για μία ακόμα φορά στο κάλεσμα του σταθμού, για τους ανθρώπους που και φέτος μας έχουν ανάγκη.
Η περσινή αντίστοιχη δράση του MEGA σε συνεργασία με τον Δήμο Αθήνας και τον Δήμο Θεσσαλονίκης είχε σαν αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πάνω από 43 τόνοι συσκευασμένων τροφίμων μέσα σε 8 ώρες».
 
Όσοι λοιπόν μπορούν θα προσφέρουν αύριο Σάββατο για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, ώστε να περάσουν καλύτερα αυτές τις εορταστικές ημέρες.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε