Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Nomads: Καταιγίδα διακόπτει τον αποψινό αγώνα – Τι θα γίνει

Nomads

Για την ασυλία θα παλέψουν οι παίκτες στο αποψινό επεισόδιο του Nomads. Η έντονη όμως βροχή κάνει τον αγώνα απίθανο να συνεχιστεί…

To Nomads μπορεί να μετρά μόλις την τρίτη εβδομάδα προβολής του, ωστόσο έχει αποδείξει ότι δεν αστειεύεται… Οι ακραίες καιρικές συνθήκες έχουν ήδη εξαντλήσει την υπομονή των παικτών, η πείνα έχει αρχίσει να τους φτάνει στα όριά τους και τα παιχνίδια είναι κάτι παραπάνω από απαιτητικά…

Ποια ομάδα θα μείνει στη βίλα αυτήν την εβδομάδα

Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads, το κοινό παρακολούθησε μια δύσκολη μάχη για την παραμονή στη βίλα του νησιού. Οι τρεις ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα αγώνισμα που απαιτούσε καλή συνεργασία, ευλυγισία και πάνω από όλα ισορροπία.

Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που ήθελαν να πάνε πιο πολύ στη βίλα, αφού η εβδομάδα τους στην παραλία ήταν κάτι παραπάνω από εφιαλτική. Και τελικά κατέθεσαν σώμα και ψυχή και κατάφεραν να εξασφαλίσουν τα αναπαυτικά δωμάτια της βίλας.

Ενας ακόμη αγώνας επικράτειας έφτασε στο τέλος του! Ραντεβού αύριο στις 21.00 για να δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία?! #NomadsGR

Gepostet von Nomads ANT1 am Montag, 16. Oktober 2017

Οι Ωκεανοί ήταν αυτοί που στάθηκαν άτυχοι, με αποτέλεσμα μετά τον αγώνα να οδηγηθούν άμεσα στην παραλία. Η ομάδα της Ζούγκλας για πρώτη φορά θα μείνει στο ψαροχώρι. Από την αρχή οι παίκτες δεν φάνηκαν ενθουσιασμένοι αφού όπως δήλωσαν αυτή δεν είναι μια ενδιάμεση κατάσταση, απλά μια εκδοχή όχι τόσο άσχημη όσο η παραλία, αλλά σίγουρα όχι πολύ καλύτερη.

Μαυρίδης Vs Αλεξάνδου

Και ενώ όλα πήγαιναν καλά στην ομάδα των Κόκκινων που δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν κάτι καλύτερο από τη βίλα, ένταση ξέσπασε ανάμεσα στον Μαυρίδη και τον Αλεξάνδρου. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, στο προχθεσινό παιχνίδι, αναφέρθηκε εμμέσως στον Γιώργο Μαυρίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά στην Αποστολία Ζώη «Αν δεν μπορείς, γίνε τατουατζής».

Απόψε το βράδυ, ο Γιώργος Μαυρίδης θα μιλήσει στο γνωστό μοντέλο, προκειμένου να του πει ότι παρεξηγήθηκε με τη δήλωση αυτή προς το πρόσωπό του. Ο Αλεξάνδρου ωστόσο δεν παραδέχεται ότι επρόκειτο για προσβολή και μάλιστα δηλώνει ότι δεν αναφέρθηκε σε αυτόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κόντρα ανάμεσά τους καλά κρατεί…

Τι θα δούμε απόψε στο Nomads

https://www.youtube.com/watch?v=NLkfhWxyosA

Οι Διάσημοι έφαγαν πίτσα, κοιμήθηκαν καλά και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας. Από την άλλη, οι Νομάδες της Ζούγκλας θέλουν όσο τίποτα άλλο να νικήσουν, αφού ήδη δύο παίκτες της ομάδας τους έχουν αποχωρήσει. Την ίδια στιγμή οι Ωκεανοί μετά από πολλές ατυχίες, θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Το σημερινό αγώνισμα αποτελείται από 10 διαφορετικές δοκιμασίες, στις οποίες θα αγωνιστούν 5 παίκτες από την κάθε ομάδα. Κάθε νίκη, ισοδυναμεί με έναν πόντο. Οι δυο πρώτες ομάδες που θα φτάσουν στις 10 νίκες θα κερδίσουν την ασυλία. Η ομάδα που θα χάσει, θα πρέπει να αναδείξει τους 2 υποψήφιους. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθεί στην αρχή του επεισοδίου της Τετάρτης. Οι παίκτες θα δοκιμαστούν σε σανίδα ισορροπίας, μπάσκετ, κονταρομαχία, δίζυγο και περιστρεφόμενη δοκό.

Ο καιρός χαλάει τα σχέδια

Και ενώ όλοι φαινόντουσαν έτοιμοι για όλα, ο καιρός δεν ήταν με το μέρος τους… Λίγο μετά την έναρξη του αγώνα, άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες ψιχάλες. Ο αγώνας όμως συνεχίστηκε μέχρι που ακολούθησαν τα χειρότερα… Ο αέρας δυνάμωσε, η βροχή έγινε ισχυρή καταιγίδα και ο αγώνας ήταν αδύνατο να συνεχιστεί.

“Δεν λέει να σταματήσει η βροχή. Έχει περάσει μία ώρα και σε περίπου μισή ώρα νυχτώνει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί το παιχνίδι”, δηλώνει στην κάμερα του Nomads, ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Πώς και πότε θα συνεχιστεί το παιχνίδι; Πώς θα είναι οι συνθήκες επιβίωσης για τους παίκτες που μένουν στο ψαροχώρι και στην παραλία; Πώς θα συνεχιστεί η κόντρα Μαυρίδη – Αλεξάνδρου; Τι άλλες εκπλήξεις επιφυλάσσει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις