Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Nomads: Ο Μαυρίδης απαντά ποια είναι η πιο όμορφη του παιχνιδιού

Nomads

Το αποψινό επεισόδιο του Nomads δεν θα είναι σαν όλα τα άλλα. Οι άνευ προηγουμένου εντάσεις και οι ερωτήσεις του κοινού θα καθηλώσουν το κοινό.

Καθηλωτικό προβλέπεται να είναι το αποψινό επεισόδιο του Nomads. Ο Γιώργος Μαυρίδης χθες χάρισε τη νίκη στην ομάδα του ενώ απόψε καλείται να απαντήσει στις επίμαχες ερωτήσεις του τηλεοπτικού κοινού…

Ο Ζαμπίδης επέστρεψε στο Nomads αλλά δεν χάρηκαν όλοι οι παίκτες, ο Πίντζης “συμμαχεί” με τον Παρασκευά εναντίον των αθλητών και η φιλία του Μαυρίδη και του Αναδιώτη όλο μεγαλώνει, έρχοντας αντιμέτωπη με τους υπόλοιπους Διάσημους. Η αντίστροφη μέτρηση για τα ατομικά αγωνίσματα ξεκινάει και όλα όσα ξέρουμε αναμένεται να αλλάξουν…

Τι έγινε χθες στο Nomads

https://www.instagram.com/p/Bbu7-Gclzvt/?taken-by=nomadsant1

Λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης της Μαντούς Γαστεράτου, ο Ζαμπίδης επέστρεψε στο Nomads και συγκεκριμένα στους Ωκεανούς. Βέβαια, αυτή η επιστροφή δεν φάνηκε να ήταν θετική για όλους τους παίκτες. «Δεν χαρήκαμε όλοι», είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος Πίντζης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ύστερα από σχετική ερώτησή του.

Το χθεσινό παιχνίδι του Nomads απαιτούσε ταχύτητα και καλή συνεργασία. Συγκεκριμένα, οι παίκτες καλούνταν να φτάσουν στο τέρμα, ισορροπώντας αβγά επάνω σε ένα ξύλο. Έπειτα, έπρεπε να σκαρφαλώσουν σε ένα ξύλο και να αποφύγουν εμπόδια ώστε τέλος, να φτάσουν στον τερματισμό πρώτοι.

Παρά την υπερπροσπάθεια των μπλε, για άλλη μία φορά, οι Διάσημοι κατάφεραν να εξολοθρεύσουν τους αντιπάλους τους με αρχηγό τον Γιώργο Μαυρίδη. Οι Νομάδες της Φωτιάς κέρδισαν με 10 – 3.

Τι θα δούμε σήμερα – Ο Γιώργος Μαυρίδης σε αμηχανία…

https://www.instagram.com/p/BbwZIFQl_AR/?taken-by=nomadsant1

Απόψε το βράδυ οι αθλητές οδηγούνται στο συμβούλιο για να ψηφίσουν για άλλη μία φορά τον πρώτο μονομάχο της Πέμπτης. Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα δεν είναι καλό. Οι δυνάμεις των μπλε έχουν εξαντληθεί, η αριθμητική τους δύναμη συνεχώς μειώνεται και κόντρες ανάμεσα στους παίκτες έχουν διαμορφωθεί.

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Πίντζης συνομιλεί με τον Λευτέρη Παρασκευή κατά των υπόλοιπων συμπαικτών τους. «Έχουν πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο τους σαν αθλητές», αναφέρει ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα του Nomads.

Την ίδια ώρα το κλίμα στους Διάσημους είναι κάπως καλύτερο. Η ομάδα έχει χωριστεί σε δύο μέρη, όμως στο τρέιλερ φαίνεται να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στον καναπέ με τις ερωτήσεις του κοινού που χαρίζουν άφθονο γέλιο αλλά και αμηχανία…

Ποια βρίσκει πιο όμορφη κοπέλα του Nomads ο Γιώργος Μαυρίδης; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις