Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Nomads: Πλησιάζει η ώρα για το ατομικά παιχνίδια!

Nomads

Το έλα να δεις θα γίνει στο επεισόδιο της Κυριακής του Nomads. Οι παίκτες χάνουν την ψυχραιμία τους και ετοιμάζονται για τα ατομικά αγωνίσματα.

Μπλε και κόκκινοι χάνουν την ψυχραιμία τους, το κοινό έχει μάθει πια τους χαρακτήρες τους, οι κόντρες συνεχίζονται και ο ανταγωνισμός μεγαλώνει. Όλα αυτά την ίδια στιγμή που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοινώνει ότι σε λίγο καιρό ο κάθε παίκτης του Nomads θα παίζει για την πάρτη του…

Τι έγινε χθες στο Nomads

Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε την μονομαχία ανάμεσα στους δύο μονομάχους. Το τηλεοπτικό κοινό έσωσε την Βασιλική Μιλλούση, την Δήμητρα Φραντζή και τον Μάνο Πίντζη, οπότε ο Λευτέρης Παρασκευάς ήταν αυτός που έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους.

https://www.instagram.com/p/BbkaCi4lFFd/?taken-by=nomadsant1

Έτσι μαζί με τον Μιχάλη Ζαμπίδη αναμετρήθηκε ο κομμωτής των Ωκεανών. Οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας κατέθεσαν σώμα και ψυχή για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick Boxing έχασε με 2-0 στη μονομαχία από τον Λευτέρη Παρασκευά. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αναγκάστηκε να φτιάξει τα πράγματά του και να αποχωρήσει από το παιχνίδι του Nomads, ενώ ο Λευτέρης Παρασκευάς θα συνεχίσει να βρίσκεται στο Παλαουάν και να διεκδικεί το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο.

Άλλωστε η ανταγωνιστικότητα των παικτών μεγαλώνει και σε λίγο καιρό αναμένεται η ένωση των παικτών. Τότε, ο καθένας θα αγωνίζεται για τον εαυτό του.

Τι θα δούμε την Κυριακή

https://www.instagram.com/p/Bbl-YMrFakv/?taken-by=nomadsant1

“Μείνανε πολύ λίγες εβδομάδες πριν από την ένωση και πλέον ο αγώνας θα είναι ατομικός. Σε λίγο θα είσαστε ο καθένας για τον εαυτό σας και θα παλεύετε για να μπορέσετε να μείνετε στο παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες θα είναι υποψήφιοι μονομάχοι”, ενημερώνει παίκτες και τηλεοπτικό κοινό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπως φαίνεται στο τρέιλερ.

Οι παίκτες έχουν αρχίσει να χάνουν την ψυχραιμία τους και όλοι αναμένουμε να δούμε πώς θα διαμορφωθεί το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες όταν μάλιστα ξεκινήσουν τα ατομικά αγωνίσματα. “Προδοσίες, μαχαιρώματα από φίλους, εξουσία…”, αναφέρει ο Μάνος Πίντζης στον παρουσιαστή του Nomads. Για άλλη μία φορά μάλιστα το κοινό θα παρακολουθήσει εντάσεις των παικτών της Φωτιάς. “Πήγαινε κάτσε εκεί!”, φωνάζει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην μέχρι τώρα σοβαρά τραυματισμένη Μαντώ Γαστεράτου κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος με την ίδια να του απαντά: Τι είμαι εγώ να κάτσω εκεί;”.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα κυκλοφορούν φήμες ότι η Μαντώ Γαστεράτου λόγω του τραυματισμού της ενδέχεται να αποχωρήσει, ενισχύοντας τις πιθανότητες να επιστρέψει στο παιχνίδι ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ποιοι θα νικήσουν στο αγώνισμα της Κυριακής; Πώς θα διαμορφωθεί το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες όσο ο καιρός περνάει; Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στα ατομικά αγωνίσματα; Τι άλλες εκπλήξεις περιμένει παίκτες και τηλεοπτικό κοινό; Όλες οι απαντήσεις στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Κυριακή στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις