Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Νότης: “Οι εκκλησίες δεν θα έπρεπε να υπάρχουν”! Τα ραδιόφωνα έχουν γεμίσει παραγωγούς που παίζουν τραγούδια επί πληρωμή”!

Νότης: “Οι εκκλησίες δεν θα έπρεπε να υπάρχουν”! Τα ραδιόφωνα έχουν γεμίσει παραγωγούς που παίζουν τραγούδια επί πληρωμή”!

“Για να παιχτεί όμως αυτό το τραγούδι ο επιχειρηματίας των νυχτερινών κέντρων έχει πάρει τον «μαλακ..η » νεοφώτιστο τραγουδιστάκο, ο οποίος έχει κάνει ένα δισκάκι πληρώνοντας τον συνθέτη και τον στιχουργό για να του γράψουν τραγούδια.   Άρα το ραδιόφωνο έχει κατακλυστεί από παραγωγούς οι οποίοι παίζουν στημένα τραγούδια επί πληρωμή…”!

Χείμμαρος για ακόμα μια φορά ο Νότης Σφακιανάκης, είπε όσα δεν έχει πει ποτέ , μιλώντας για το ραδιόφωνο, τα τραγούδια, τους συναδέλφους του, την πολιτική, την Εκκλησία και πολλά πολλά ακόμα. Πάρτε ανάσα και διαβάστε…

Σαν καλλιτέχνη σας ενοχλεί που στα ραδιόφωνα παίζονται πολλά τραγούδια με τον λεγόμενο «φτηνό» ή «χαρούμενο» στίχο και δημιουργούν επιτυχία;

Το χαζό δεν είναι χαρούμενο! Χαρούμενο είναι άλλο πράγμα, είναι εύσημο. Χαζοχαρούμενο ναι. Αν με ενοχλεί; Ε, βέβαια με ενοχλεί αφού χαλάνε τον πολιτισμό. Το ερωτικό τραγούδι όπως ξεκίνησε ήταν πολύ ωραίο πράγμα αλλά ο έρωτας φτάνει; Και αν μάλιστα είναι ειπωμένος με πολύ αισχρό τρόπο, είναι έρωτας, είναι ερωτικό τραγούδι; Φτηνιάρικο είναι!

Για να παιχτεί όμως αυτό το τραγούδι ο επιχειρηματίας των νυχτερινών κέντρων έχει πάρει τον «μαλακιάδη» νεοφώτιστο τραγουδιστάκο, ο οποίος έχει κάνει ένα δισκάκι πληρώνοντας τον συνθέτη και τον στιχουργό για να του γράψουν τραγούδια, που στη συνέχεια πληρώνει με τη σειρά του το ραδιόφωνο για να παιχτούν αυτά τα τραγούδια και μένουν στην άκρη τραγούδια ενός άλλου καλλιτέχνη που θα έπρεπε να ακουστούν. Άρα το ραδιόφωνο έχει κατακλυστεί από παραγωγούς οι οποίοι παίζουν στημένα τραγούδια επί πληρωμή…”!

Διαβάστε τη συνέχεια…


Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε