Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο άγνωστος αδερφός του Νίκου Μουτσινά στο τελευταίο “Πακέτο” της χρονιάς

Αυτή την Πέμπτη το «Πάμε Πακέτο», μας αποχαιρετά για το καλοκαίρι με τρεις πολύ ιδιαίτερες ιστορίες.

Το άνοιγμα του πρώτου πακέτου θα προσπαθήσει να λύσει μια οικογενειακή παρεξήγηση χρόνων, η οποία ήταν ο λόγος που μια γυναίκα δεν γνωρίστηκε με τα αδέλφια της και δεν μεγάλωσε μαζί τους. Η αποστολέας του πακέτου είναι η Θεοδοσία η οποία έρχεται, μαζί με τα δυο της παιδιά, από την Γερμανία. Εύχονται να συναντήσουν για πρώτη φορά την κόρη του άνδρα και πατέρα τους αντίστοιχα, από τον πρώτο του γάμο. Μια κόρη που ο πατέρας της, που δεν βρίσκεται πια στην ζωή, συνάντησε μόνο μια φορά και δεν ενδιαφέρθηκε ξανά γι’ αυτήν. Τα αδέρφια δεν έχουν συναντηθεί ποτέ κι αγνοούν σημαντικά στοιχεία της ταυτότητας της παραλήπτριας. Στην εκπομπή έρχονται να της ζητήσουν «συγνώμη» γιατί τόσα χρόνια, αν και ήξεραν ότι μεγάλωνε μόνη της, δεν ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτήν. Μια «συγνώμη» γιατί πριν από 30 χρόνια, όταν πέθανε ο πατέρας τους, δεν έψαξαν να την βρουν και να την ενημερώσουν για το δυσάρεστο γεγονός. 
 
Το δεύτερο πακέτο θα μας ταξιδεύσει στην Σαντορίνη. Εκεί θα μας υποδεχτεί ένα νεαρό αγόρι 16 ετών, ο Αντώνης. Ο αποστολέας από την στιγμή που γεννήθηκε, έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και βγήκε νικητής. Σήμερα, υγιής πια, μπορεί να κάνει όνειρα για το μέλλον του. Ένα μέλλον απόλυτα συνδεδεμένο με την μεγάλη του αγάπη την μουσική. Ο Αντώνης είναι ένα ακατέργαστο ταλέντο που μαγεύει τους συντοπίτες του με το βιολί του. Στην εκπομπή ήρθε γιατί θέλει να ευχαριστήσει την γυναίκα που του έδωσε θάρρος και την ευκαιρία να κάνει ένα βήμα στο χώρο της μουσικής. Την γυναίκα που τον έκανε να πιστέψει τα όνειρά του. Ο λόγος για την σπουδαία ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα η οποία τον συνόδευσε με την μελωδική φωνή της σε μια συναυλία. Ο μικρός Αντώνης θα έρθει από τη Σαντορίνη στην Αθήνα και θα συγκινήσει με αυτή του την πρωτοβουλία την Φωτεινή. 
 
Το «πειραχτήρι» της ελληνικής τηλεόρασης είναι ο παραλήπτης του τελευταίου πακέτου της χρονιάς. Ο λόγος για τον ανατρεπτικό Νίκο Μουτσινά.  Ένα γράμμα που κρύβεται σε ένα πακέτο έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής του Νίκου. 

Διαβάστε πως αντιδρά ο Νίκος Μουτσινάς όταν συναντά για πρώτη φορά τον αδερφό του που του μοιάζει πολύ και δείτε το τρέιλερ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε