Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ο αγώνας της Φειδά για την εξαμελή οικογένεια

Ένα γράμμα ανάμεσα στα χιλιάδες με το ίδιο αίτημα. Μία οικογένεια ανάμεσα στις εκατοντάδες που –δυστυχώς- αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.
Αυτό το γράμμα όμως κατάφερε να αλλάξει το σπίτι της εξαμελούς οικογένειας αφού η Σίσσυ Φειδά με το επιτελείο της εκπομπής του Alpha προσπάθησε να τους χαρίσει ένα «Σπίτι από την αρχή».
 
Αποστολείς του γράμματος στη Σίσσυ Φειδά είναι ο Στέλιος και η Γεωργία που είναι παντρεμένοι εδώ και 13 χρόνια κι έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.
 
Ο Στέλιος έχασε τη δουλειά του και τώρα εργάζεται ως διανομέας σε σουβλατζίδικο προσπαθώντας να ανταπεξέλθει όπως μπορεί στις ανάγκες της οικογένειάς του. Δυστυχώς όμως το εισόδημα είναι πολύ μικρό και τα έξοδα το υπερβαίνουν κατά πολύ. Η κακή κατάσταση στην οποία μάλιστα βρίσκεται το σπίτι τους δυσχεραίνει την ήδη δύσκολη καθημερινότητά τους. Η εξαμελής οικογένεια ζει σ’ ένα πολύ μικρό σπίτι. Τα τρία κορίτσια κοιμούνται σε ένα δωμάτιο, ενώ στο άλλοι κοιμούνται οι γονείς που μοιράζονται το κρεβάτι τους με το μικρότερο παιδί τους. Έτσι στέλνουν επιστολή στην εκπομπή του Alpha ελπίζοντας να αποκτήσουν ένα «Σπίτι από την αρχή».

Πράγματι η Σίσσυ Φειδά και η ομάδα της αναλαμβάνουν δράση έχοντας στόχο να βοηθήσουν το Στέλιο, τη Γεωργία και τα τέσσερα παιδιά τους. Κι όλα αυτά μέσα σε 72 ώρες που πρέπει να πραγματοποιηθεί το γύρισμα.

Έτσι, οι βαριοπούλες πιάνουν δουλειά για να γκρεμίσουν τα ετοιμόρροπα ντουβάρια και να χτίσουν ένα «Σπίτι από την αρχή» αλλά κι ελπίζοντας να «χτίσουν» και μία καινούργια ζωή για την εξαμελή οικογένεια. Η συνέχεια, επί της οθόνης του Alpha, απόψε στις 22:00.
 
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε