Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Αλέξης Γεωργούλης θέλει το… talk show του!

Ο Αλέξης Γεωργούλης θέλει το… talk show του!

Με τις παραγωγές εγχώριας μυθοπλασίας να έχουν μειωθεί κατά πολύ πολλοί είναι οι ηθοποιοί που στρέφονται σε… εναλλακτικούς τρόπους εργασίας. Άλλωστε παγκοσμίως πολλοί ηθοποιοί έχουν αναλάβει, άλλοτε πετυχημένα και άλλοτε όχι, την παρουσίαση εκπομπών.

Αυτή την τακτική ακολουθεί ο Αλέξης Γεωργούλης που όπως έχω αναφέρει και σε παλαιότερο κείμενο στο Newsit θέλει να παρουσιάσει ένα talk show με τίτλο «Μπαρ».

Το concept θέλει τον ηθοποιό να καλεί φίλους του από το χώρο του θεάματος στο μπαράκι του και πίνοντας… να τα λένε με χαλαρή διάθεση! Ήδη έχουν γυρίσει ένα επεισόδιο, τον «πιλότο» όπως ονομάζεται, ο οποίος έχει δοθεί σε τρία τηλεοπτικά κανάλια. Σύμφωνα όμως με καλά πληροφορημένες πηγές ο ένας από αυτούς τους τηλεοπτικούς σταθμούς έχει απορρίψει την πρόταση, ενώ οι άλλοι δύο δεν έχουν ακόμα αποφασίσει. Ωστόσο ο ένας από αυτούς τους δύο φαίνεται ότι θα δώσει την ίδια αρνητική απάντηση αλλά ακόμα το… καθυστερούν μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να είναι σίγουροι ότι δεν θα χρειαστούν την εκπομπή για το πρόγραμμά τους, που άλλωστε δεν θα τους κοστίσει τίποτα αφού η παραγωγή είναι πληρωμένη.

Σαφέστατα το ότι η παραγωγή δεν θα κοστίσει στον τηλεοπτικό σταθμό αλλά τουναντίον θα φέρει και κάποια έσοδα δίνει στο talk show αρκετές ελπίδες να βγει στον αέρα! Ότι όμως τα στελέχη των δύο τηλεοπτικών σταθμών δεν έχουν ακόμα απαντήσει στην εταιρεία παραγωγής σημαίνει ότι δεν είναι ικανοποιημένοι από το προϊόν και θεωρούν πως αν τελικά δώσουν χρόνο στο πρόγραμμά τους θα πρέπει η εκπομπή να… επιδιορθωθεί αρκετά! Ακόμα λοιπόν και αν κάποιος από τους δύο αυτούς τηλεοπτικούς σταθμούς δεχτεί να συμπεριλάβει την εκπομπή στο πρόγραμμά της θα πρέπει να γίνουν αρκετές αλλαγές σε αυτήν ώστε ο Αλέξης Γεωργούλης να πάρει το «πράσινο φως» για να προσπαθήσει να αποδείξει τις ικανότητές του και ως παρουσιαστής…!

Όπως φαίνεται λοιπόν ακόμα και αν το talk show βρει τελικά κάποια τηλεοπτική στέγη θα βγει στον αέρα το 2016 ώστε να πληροί τις απαραίτητες και κατάλληλες τηλεοπτικές προϋποθέσεις…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε