Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο ALPHA έδωσε το «πράσινο» φως

Ο ALPHA έδωσε το «πράσινο» φως

Ευχάριστα τα νέα για τους συντελεστές αλλά και τους τηλεθεατές καθώς έχει αποδειχτεί και από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen ότι την έχουν αγαπήσει.

Αναμενόμενο λοιπόν ο ALPHA να δώσει το «πράσινο» φως και για την επόμενη σεζόν. Ο λόγος για τη σειρά «Το σόι σου» που ξεκίνησε πριν από δύο σεζόν και μετά από απόφαση του σταθμού της Κάντζας θα συνεχίσει και του χρόνου, για τρίτη σεζόν.

Έτσι οι Τριανταφυλλαίοι και οι Χαμπέοι θα παραμείνουν στο τηλεοπτικό τοπίο και οι τηλεθεατές θα παραμείνουν συντονισμένοι στον ALPHA για να παρακολουθούν τους Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλο Ορκόπουλο, Γιώργο Γιαννόπουλο, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτη Ηλία, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Σοφία Πανάγου, Σόλωνα Τσούνη, Γιάννη Δρακόπουλο, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμη Ζησάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα να ενσαρκώνουν τους ήρωες σε σενάριο των Νίκου Μήτσα, Δήμητρας Τσόλκα, Αντώνη Ανδρή, Γωγώς Φώτου υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ανδρέα Μορφονιού.
Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε επίσημα σε όλους τους συντελεστές η ανανέωση της σειράς και για τρίτο κύκλο, κάτι που όπως είναι λογικό ευχαριστήθηκαν όλοι…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε