Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο ανασχηματισμός έκοψε τον Λιάγκα

Τι κι αν χθες ο παρουσιαστής έλεγε ότι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας τον κάνουν να νοσταλγεί τα χρόνια που κάλυπτε εκείνος το πολιτικό ρεπορτάζ… Σήμερα, ημέρα ανασχηματισμού, η εκπομπή του ήταν το μοναδικό πρωινάδικο που δε βγήκε καν στον τηλεοπτικό αέρα.

Το πρωινό δίδυμο της ενημέωσης Καμπουράκης – Οικονομέας κάλυψε τον πρωινό ανασχηματισμό και συνέχισε την εκπομπή του και μετά τις 10:00 το πρωί. Αντί λοιπόν εκείνη την ώρα να ξεκινήσει το ΠΡΩΙΝΟ MOU, οι Καμπουράκης – Οικονομέας συνέχισαν και… κάλυψαν εκείνοι, όλο τον τηλεοπτικό χρόνο του διδυμου Λιάγκα – Σκορδά.

Την ίδια ώρα οι Καραμερο-χαριτάτοι αφιέρωναν ολόκληρη την εκπομπή τους στις πολιτικές εξελίξεις. Ξεκίνησαν μεν 20 λεπτά μετά την κανονική έναρξη της εκπομπής τους, ωστόσο κατάφεραν και την κράτησαν μέχρι τη μία το μεσημέρι με καλεσμένους και συνδέσεις για τον ανασχηματισμό.  

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη, ήταν η μοναδική σήμερα που… σχεδόν δεν την άγγιξε η καυτή πολιτική επικαιρότητα.

Κάποια στιγμή η εκπομπή της διακόπηκε -βιαίως- για να γίνει μια μικρή ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού για τον ανασχηματισμό και μετά επανήλθε κανονικότατα, χωρίς να αλλάξει καθόλου η προγραμματισμένη ροή του “Καφέ με την Ελένη”.

Δείτε τα βίντεο στο zappIT

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε