Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο ΑΝΤ1… ανακατεύει το πρόγραμμά του!

Ο ΑΝΤ1… ανακατεύει το πρόγραμμά του!

Διανύουμε ήδη το δεύτερο μισό της καινούργιας τηλεοπτικής σεζόν. Μίας σεζόν που ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις, αλλά τελικά τα τηλεοπτικό κανάλια… προσγειώθηκαν στα δεδομένα της εποχής, της οικονομικής κρίσης, του μνημονίου…!

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι η φετινή σεζόν ήταν κατά ελάχιστο πλουσιότερη σε πρόγραμμα, αφού έγιναν περισσότερες παραγωγές από την προηγούμενη. Ωστόσο αν και περίμεναν ότι θα έκαναν ακόμα περισσότερες τελικά έβαλαν… επαναλήψεις στα προγράμματά τους για να βγει η σεζόν όσο πιο ανώδυνα –οικονομικά- γίνεται.

Έτσι τα τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας αναγκάστηκαν να ματαιώσουν παραγωγές τις οποίες είχαν αναγγείλει από την αρχή της σεζόν. Βρισκόμενοι όμως στο μέσο της τρέχουσας σεζόν προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν για να ολοκληρωθεί όσο πιο ανώδυνα –οικονομικά- γίνεται, αλλά παράλληλα να κερδίσουν όσο περισσότερο γίνεται στο μάχη της τηλεθέασης.

Το MEGA αποφάσισε να ξεκινήσει νωρίτερα το πρόγραμμα του δεύτερου μισού της σεζόν και όπως φαίνεται του βγήκε σε καλό, αφού με το «Κάτω Παρτάλι» και την «Εθνική Ελλάδος» κέρδισε ακόμα περισσότερους τηλεθεατές στο prime time του. Με αποτέλεσμα οι απέναντί τους, στον ΑΝΤ1 να ανακατέψουν και να αναπροσαρμόσουν το πρόγραμμά τους για να κερδίσουν στη μάχη της τηλεθέασης.

Οι αλλαγές λοιπόν που κάνουν στο κανάλι του Αμαρουσίου ξεκινούν από τον Φεβρουάριο και συγκεκριμένα από τη βδομάδα της Δευτέρας 9 Φεβρουαρίου με την προβολή των καινούργιων επεισοδίων των σειρών τους. Έτσι η «Εκδρομή», η πολύ καλή σειρά μετακομίζει και πλέον θα προβάλλεται απέναντι από το «Κάτω Παρτάλι», κάθε Δευτέρα στις 22:15. Τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να πάνε κόντρα στη σουρεαλιστική κωμική σειρά του MEGA με τη σειρά μυστηρίου και όχι με κάποια κωμική σειρά.

Απέναντι όμως από την «Εθνική Ελλάδος» του MEGA ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει καινούργια επεισόδια από τις «Τρίχες» με την ελπίδα ότι η σειρά δε θα… ταυτιστεί με τον τίτλο της και στα αποτελέσματα των τηλεθεάσεων! Απέναντι δε από το ζόρικο… επάγγελμα της μάνας, δηλαδή της «Μάνας Χ Ουρανού» κάθε Τετάρτη στις 22:15 ο Σπύρος Σούλης θα προσπαθήσει να κερδίσει τους τηλεθεατές με τα «Ζόρικα επαγγέλματα», ελπίζοντας ότι δεν θα δουν… ζόρια και από τις μετρήσεις τηλεθέασης.

Την καλύτερη θέση φαίνεται ότι βρήκαν στον ΑΝΤ1 για το… πουλέν τους, όπως αποδείχτηκε η σειρά «Ταμάμ» που κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές και έτσι θα προβάλλουν τα καινούργια επεισόδιά της κάθε Παρασκευή στις 22:15. Βέβαια μπορεί να έρθουν και… δύσκολες μέρες αν απέναντι στην πολύ καλή σειρά του ΑΝΤ1 βρεθεί το καινούργιο σόου που ετοιμάζει το MEGA για τον Μάρκο Σεφερλή. Αλλά αυτό θα ξεκινήσει από τον Μάρτιο, οπότε στο κανάλι του Αμαρουσίου θεωρούν ότι τον Φεβρουάριο η σειρά θα καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές και να παραμείνουν πιστοί σε αυτήν.

Πάντως ο επόμενος μήνας είναι καθοριστικός για το τι θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες και πώς θα ολοκληρώσουν τα κανάλια την τρέχουσα σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε