Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο ΑΝΤ1 στηρίζει τον Γιώργο Παπαδάκη

Ο ΑΝΤ1 στηρίζει τον Γιώργο Παπαδάκη

Η γρήγορη αντίδραση για τα «ανυπόστατα και κακόβουλα σενάρια»

Τις τελευταίες μέρες, ιδιαίτερα μετά τη διακοπή της εκπομπής «Αξίζει να το δεις»,  της Τατιάνας Στεφανίδου στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορούσε η φήμη ότι η επόμενη εκπομπή που πρόκειται να διακοπεί είναι το «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη.

Οι φήμες μάλιστα, ως επιχείρημα προς επιβεβαίωση χρησιμοποιούσαν και την έλευση της Ράνιας Θρασκιά στον ΑΝΤ1. Κι όλα αυτά, ενώ είναι γνωστό ότι το συμβόλαιο του γνωστού δημοσιογράφου με τον ΑΝΤ1 λήγει το 2011. Μάλιστα οι φήμες από σήμερα το πρωί φούντωσαν ακόμα περισσότερο αλλά μόλις έφτασαν στο κανάλι του Αμαρουσίου, τα στελέχη του έσπευσαν να κυκλοφορήσουν ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία

«O ANT1 διαψεύδει κατηγορηματικά τα όποια σχόλια περί πρόωρης διακοπής της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη. Πρόκειται για ανυπόστατα και κακόβουλα σενάρια που απέχουν πολύ από την αλήθεια.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα πρόσωπα του σταθμού. Ο ΑΝΤ1 εκτιμά πολύ την προσφορά του και επί είκοσι χρόνια αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία την εκτίμησή του αυτή. Πέρα από αυτό όμως, ο ΑΝΤ1 κάνει σχέδια και προσδοκά ακόμα περισσότερα από αυτή τη συνεργασία στο μέλλον».

Με την ανακοίνωση αυτή ο ΑΝΤ1 στηρίζει τον Γιώργο Παπαδάκη ελπίζοντας ότι δεν θα υπάρχει συνέχεια. Από την άλλη όμως, όταν ακούγονται φήμες και το κανάλι του Αμαρουσίου δεν αντιδρά, θα μας βάζει σε ακόμα περισσότερες σκέψεις για το τι πρόκειται να γίνει. Άλλωστε, μην ξεχνάτε, ότι για τις φήμες που κυκλοφορούσαν καιρό σχετικά με την εκπομπή «Αξίζει να το δεις» δεν υπήρξε ποτέ επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1. Μέχρι που ανακοίνωσε τη διακοπή της η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε