Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο ΑΝΤ1 συνεχίζει την επεκτατική πολιτική του

Ο ΑΝΤ1 συνεχίζει την επεκτατική πολιτική του

Το βλέμμα στραμμένο και στη διεθνή αγορά συνεχίζει να έχει ο Όμιλος ΑΝΤ1 και μέσα από στοχευμένες κινήσεις σκοπεύει να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και σε νέες χώρες.

Αυτό μεταξύ άλλων τόνισε στην ομιλία του ο ANTENNA GROUP CEO Θοδωρής Κυριακού μιλώντας στους εργαζομένους του Ομίλου με αφορμή την κοπή της παραδοσιακής πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στο σύντομο χαιρετισμό του αποκάλεσε τους εργαζόμενους, συνεργάτες και στελέχη του σταθμού ως την «Dream Team των Ελληνικών Media», αναγνωρίζοντας έτσι τη σημαντική συμβολή όλων στην πορεία του Ομίλου και για το 2016 που όπως είπε ήταν «μία χρονιά γεμάτη δράση, αγωνία και σκληρή δουλειά. Παρά τις δυσκολίες όμως, το 2016, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, δε σταμάτησε να μετράει πρωτιές. Ο ANT1 TV παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης κατακτώντας το ιστορικά υψηλότερο μερίδιο της διαφημιστικής δαπάνης», ενώ συμπλήρωσε πως «η οικογένεια του ΑΝΤ1 συνεχώς μεγαλώνει. Σήμερα, δραστηριοποιούμαστε σε 14 χώρες, σε 12 διαφορετικούς κλάδους. Οι εργαζόμενοί μας ξεπερνούν τους 2.500. Σε μια εποχή που η ανεργία είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της Ελλάδας, τo 2016 προσλάβαμε 70 νέους εργαζόμενους στον Όμιλό μας και 320 στις παραγωγές μας».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Θοδωρής Κυριακού ευχαρίστησε όλη την «οικογένεια» του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ για τη σκληρή δουλειά, τονίζοντας πως «τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε