Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο ΑΝΤ1 βάζει τη Μπαλατσινού… στον πάγο!

Αναμφισβήτητα η Τζένη Μπαλατσινού είναι από τις ωραιότερες τηλεοπτικές παρουσίες.

Αν και στο ξεκίνημά της ως παρουσιάστρια στο «Dancing on ice» ήταν… μαγκωμένη, τελικά live με live έβγαλε το χιούμορ της και το προσωπικό της στιλ.

Από την άλλη όμως, το talent show του ΑΝΤ1 δεν έχει καταφέρει να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις. Ιδιαίτερα την Κυριακή σημείωσε πολύ χαμηλά νούμερα χάνοντας στη μάχη από την πρεμιέρα της καινούργιας κωμικής καθημερινής σειράς του MEGA «Βασιλιάδες».
 
Ωστόσο στον ΑΝΤ1 δεν είναι πρόθυμοι να καταθέσουν τα όπλα και γι’ αυτό αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν μεγάλα όπλα, όπως το να βάλουν την παρουσιάστρια… στον πάγο. Τέρμα λοιπόν τα αστεία για τη Τζένη Μπαλατσινού καθώς σε αυτό το live θα πρέπει να φορέσει τα παγοπέδιλα και να αποδείξει ότι μπορεί να φιγουράρει πάνω στο πάγο.
 
Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε η παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει τις πρόβες θέλοντας να κάνει αξιοπρεπή εμφάνιση. Σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε τι θα πουν για το χορευτικό της τα μέλη της κριτικής επιτροπής και ιδιαίτερα ο σύζυγός της Πέτρος Κωστόπουλος. Θα περιμένουμε λοιπόν έως την Κυριακή για να δούμε τη Τζένη Μπαλατσινού και σε έναν ακόμα ρόλο στο «Dancing on ice».
 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε