Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Αντώνης Κανάκης κέντρισε το ενδιαφέρον των Γάλλων!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα σύνορα της χώρας μας πέρασε ο Αντώνης Κανάκης. Η επιτυχία της εκπομπής «Ράδιο αρβύλα» κέντρισε το ενδιαφέρον των Γάλλων που ζήτησαν συνέντευξή του για να μιλήσει για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας.

Έτσι, ο Κανάκης μίλησε στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» που έκανε ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας σε ένα εκτενές αφιέρωμα με τίτλο «Ελλάδα: η κάθοδος στην κόλαση». Μεταξύ άλλων λοιπόν ο παρουσιαστής είπε ότι «τίποτε δεν λειτουργούσε σωστά μέχρι τώρα. Τώρα όμως όλα καταρρέουν» για να συμπληρώσει ότι «φοβάμαι ότι ακόμα κι αν οι Έλληνες αλλάξουν μέσα απ’ όλα αυτά, αυτό θα κρατήσει για λίγο» ενώ δεν δίστασε μάλιστα να καταγγείλει «την προδοσία της άρχουσας τάξης, τις δυναστείες που διοικούν τη χώρα, καθώς και τον απάνθρωπο χαρακτήρα του προγράμματος εξόδου από την κρίση», όπως επισημαίνεται στο άρθρο.

Χαρακτηριστικό όμως στη συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, είναι και τα όσα λέει με αφορμή το θάνατο του σκηνοθέτη Θόδωρου Αγγελόπουλου.

«Κανένας στην Ελλάδα δεν ξαφνιάστηκε, όταν έμαθε ότι το ασθενοφόρο που πήγαινε να σώσει τον Θόδωρο Αγγελόπουλο χάλασε και χρειάστηκε να στείλουν ένα δεύτερο κι ένα τρίτο. Εντυπωσιαστήκαμε που έστειλαν έστω και ένα».

Με αφορμή τη συνέντευξή του μάλιστα, μίλησε τηλεφωνικά και στο «Πρωινό ΑΝΤ1» τονίζοντας ότι χρειάζεται να ερχόμαστε σε επαφή με ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό, γιατί μόνο έτσι μπορεί να ταρακουνηθούμε και «να καταλάβουμε την ανωμαλία στην οποία ζούμε».

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε