Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο απολογισμός του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη

Ο απολογισμός του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη

Ήταν Νοέμβριος του 2010, όταν ο Λάμπης Ταγματάρχης ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ.

Μετά από μία πετυχημένη πορεία στο χώρο των ΜΜΕ, μέσα από διάφορες επιτελικές θέσεις, ο κύριος Ταγματάρχης επιλέχτηκε για να τεθεί επικεφαλής στη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης.

Σε αυτό το διάστημα ο Λάμπης Ταγματάρχης έχει ακούσει πολλά κι έχει δεχθεί πολλά πυρά, καθώς η συγκεκριμένη θέση μπορεί να είναι «ζηλευτή» από πολλούς, αλλά πολλάκις έχει αποδειχθεί ότι είναι και «ηλεκτρική», έχοντας… κάψει αρκετούς. Αυτές τις μέρες, μετά τις εκλογές και την αναμενόμενη αλλαγή στη διοίκηση της ΕΡΤ, ο κύριος Ταγματάρχης αποφάσισε να πει την άποψή του για το τι έχει κάνει στην ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Στο κείμενο που κυκλοφόρησε με την υπογραφή του και μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω έχει δώσει τον τίτλο «Οι 100 πιο σημαντικές δράσεις που έγιναν στην ΕΡΤ σε 18 μήνες», ενώ με ειδική σημείωση αναφέρει ότι «με την παρουσίαση που σας επισυνάπτω, θα ήθελα να σας γνωρίσω εν περιλήψει τις 100 πιο σημαντικές δράσεις που επετεύχθησαν στην ΕΡΤ : Εν μέσω διαρκών αλλαγών της πολιτικής ηγεσίας – Εν μέσω συχνά πυκνά αντικρουόμενων εξαγγελιών – Εν μέσω απεργιών και οριζόντιων περικοπών -Εν μέσω δύο εκλογικών αναμετρήσεων και αντιμέτωποι μ’ ένα πλέγμα νόμων (εφεδρεία, εκτός έδρας, πρόσθετες αμοιβές) που αφυδάτωσαν και αποδυνάμωσαν το στελεχιακό δυναμικό της ΕΡΤ. -Και κυρίως, απέναντι σε μια κυρίαρχη αντίληψη που δεν ήθελε να αλλάξει τίποτα. Κι όμως άλλαξαν πολλά και πρέπει να γίνουν περισσότερα.»
Το τι «άλλαξαν» λοιπόν, θα μπορέσετε να τα διαβάσετε, όπως τα παρουσιάζει ο κύριος Ταγματάρχης, στο κείμενό του που ακολουθεί. Στο τι «πρέπει να γίνουν» θα πρέπει να το αναλάβει είτε ο ίδιος, αν παραμείνει, είτε οι αντικαταστάτες του. Και βέβαια, δεν θα ρωτήσουμε «γιατί δεν τα έκανε» αφού, όπως αναφέρει, τα προβλήματα και οι αντιξοότητες ήταν πολλές. Σίγουρα όμως, θα μπορούσαν να γίνουν πολύ περισσότερα. Διαβάστε τα «100 πεπραγμένα του» και τα σχόλια δικά σας….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΗ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε