Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο αποχαιρετισμός του Λαζόπουλου

Ο αποχαιρετισμός του Λαζόπουλου

Όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν έστω κι αν κρατούν λίγο, αφού φέτος άνοιξε το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του μόνο 3 φορές έως τώρα. Βέβαια όπως αποδείχτηκε και από τις μετρήσεις τηλεθέασης οι τηλεθεατές το ευχαριστήθηκαν.

Σε λίγες μέρες όμως, ο Λάκης Λαζόπουλος θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό τραβώντας «κουρελού» για τελευταία φορά φέτος, από τη Θεσσαλονίκη. Μετά τον Πειραιά, τη Μυτιλήνη και την Κομοτηνή, ο Λάκης θα στήσει το «Τσαντίρι» του στη συμπρωτεύουσα και από εκεί θα ευχηθεί «καλό καλοκαίρι» στους τηλεθεατές. Αν κι ακόμα δεν έχει λάβει οριστικά απόφαση για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν οι σχέσεις του με τον ALPHA είναι πολύ καλές και όλοι στο κανάλι της Κάντζας ελπίζουν πως θα ανοίγει και του χρόνου πού και πού το «Τσαντίρι» του σχολιάζοντας την επικαιρότητα με το δικό του τρόπο.

Να σημειώσω ότι έως και σήμερα δεν έχει οριστικοποιηθεί ο χώρος στη Θεσσαλονίκη που θα στηθεί το «Τσαντίρι», καθώς πρέπει να πληροί πολλά πράγματα από τεχνικής άποψης για ζωντανή μετάδοση, αλλά και να μπορέσει να φιλοξενήσει όσο γίνεται περισσότερους θεατές καθώς προβλέπεται ότι θα γίνει… της Τρίτης στη συμπρωτεύουσα.

Για το λόγο αυτό και την επόμενη βδομάδα συνεργάτες του Λάκη θα πάνε στη Θεσσαλονίκη για να δουν τους… υποψήφιους χώρους και ποιος από αυτούς είναι ο καλύτερος. Πάντως την Τρίτη 10 Ιουνίου ετοιμαστείτε για το τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ» που θα βγει από τη Θεσσαλονίκη και είναι σίγουρο ότι ο Λάκης θα έχει να πει και να σχολιάσει πολλά και για τα αποτελέσματα των εκλογών, αλλά και για το πώς… ανέλυσαν οι πολιτικοί τα «μηνύματα» των πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είδαν οι τηλεθεατές το Αλ Τσαντίρι Νιουζ από την Κομοτηνή;

Το «Αλ Τσαντίρι» ξαναχτυπά…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πού θα ανοίξει το «Τσαντίρι» του ο Λαζόπουλος

Από τη Θεσσαλονίκη το «αντίο» του Λαζόπουλου

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε