Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Αρναούτογλου βάζει στη «Μαμά» του… celebrities

Ο Αρναούτογλου βάζει στη «Μαμά» του… celebrities

Με ένα… εορταστικό επεισόδιο θα ρίξει τίτλους τέλους η εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Η εκπομπή μαγειρικής που βγήκε πριν από λίγο καιρό στον αέρα με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ολοκληρώνει την παρουσία της για τη φετινή σεζόν αυτή την Παρασκευή 26 Ιουνίου. Εκτός όμως από το επεισόδιο που θα μεταδοθεί το απόγευμα, το ίδιο βράδυ, της Παρασκευής, θα προβληθεί ένα επεισόδιο με… celebrities καλεσμένους. Ποιοι είναι αυτοί;

Οι Ευγενία Μανωλίδου, Κούλης Νικολάου, Κατερίνα Ζαρίφη και Ευθύμης Ζησάκης που μπαίνουν στην κουζίνα της «Μαμάς» και διαγωνίζονται για το ποιος θα κερδίσει καλύτερη κριτική από τον Έκτορα Μποτρίνι. Συγκεκριμένα η μαέστρος Ευγενία Μανωλίδου καθοδηγεί τον ηθοποιό του «Μπρούσκο» Κούλη Νικολάου να μαγειρέψει καλύτερα από τον ηθοποιό Ευθύμη Ζησάκη που ακολουθεί τις μαγειρικές οδηγίες από τη συμπαρουσιάστριά του στο ραδιόφωνο του «Ρυθμός» Κατερίνα Ζαρίφη.
 

 
Το γύρισμα έγινε χθες και δεν άναψε μόνο η κουζίνα της «Μαμάς» αλλά και όλο το πλατό με όσα έγιναν εκεί με τους διαγωνιζομένους να προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό εαυτό τους και στα μαγειρέματα. Η εκπομπή αυτή θα προβληθεί την Παρασκευή στις 9 το βράδυ ρίχνοντας τίτλους τέλους με εορταστική διάθεση στον πρώτο κύκλο της εκπομπής. Ωστόσο μέσα στον Ιούλιο θα συνεχιστούν τα γυρίσματα με σκοπό η εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση, ενώ είναι σίγουρο πως στην κουζίνα της «Μαμάς» θα μπουν κι άλλοι celebrities.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε