Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ο Αρναούτογλου ετοιμάζει τον «Όμορφο κόσμο» του

Ο Αρναούτογλου ετοιμάζει τον «Όμορφο κόσμο» του

Έχοντας παρουσιάσει πολλών διαφορετικών ειδών εκπομπές, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πέρυσι, πήρε ξανά την κάμερα κι άρχισε τα οδοιπορικά σε όλη την Ελλάδα, βάζοντας τους τηλεθεατές σε έναν «Όμορφο κόσμο».

Με κέφι, αισιοδοξία και τον αυθορμητισμό που τον διακρίνει, ο Άρνι μας γνώρισε ωραία μέρη κι ενδιαφέροντες ανθρώπους, συνθέτοντας έναν «Όμορφο κόσμο», τον οποίο πολλές φορές προσπερνάμε και δεν του δίνουμε σημασία, αγνοώντας ότι τα ωραία, τα όμορφα πράγματα είναι δίπλα μας. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που οι τηλεθεατές μπήκαν στον «Όμορφο κόσμο» του και πέρασαν καλά. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που παρά την οικονομική κρίση και τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, το MEGA αποφάσισε να του δώσει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν. Ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να είναι όμορφος…!

Έτσι λοιπόν, από την καινούργια χρονιά θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τα καινούργια επεισόδια της εκπομπής. Ωστόσο, για να γίνει ένας «Όμορφος κόσμος»… θέλει δουλειά πολλή. Ο Γρηγόρης, το γνωρίζει αυτό πολύ καλά και για αυτό, έχει ήδη πέσει με τα μούτρα στην προετοιμασία της εκπομπής του. Αυτό τον καιρό λοιπόν, σκέφτεται τι να κάνει στα καινούργια επεισόδια, ώστε να προσφέρει καινούργια πράγματα στους τηλεθεατές και να κάνει τον «Κόσμο» του πιο όμορφο! Κι οι ιδέες που έχει συγκεντρώσει είναι πολλές. Μέσα στον Οκτώβριο όμως, θα τις… γκρουπάρει, όπως λέμε, για να ξεκινήσει τα γυρίσματα. Σκοπός του είναι οι μηχανές του «Όμορφου κόσμου» να πάρουν μπροστά μέσα στο Νοέμβριο, αφού η εκπομπή θα βγει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2013.

Βέβαια, εκτός από το να ετοιμάζει τον «Όμορφο κόσμο» του, αυτή την περίοδο ο Άρνι προσπαθεί να κάνει κάθε μέρα τον κόσμο μας πιο όμορφο, μέσα από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού «Σφαίρα» όπου καθημερινά, από τις 6 έως τις 10 το πρωί, κάνει εκπομπή μαζί με τη Ράνια Κωστάκη και το Γιώργο Λιανό. Και αν τους ακούσετε, θα περάσετε καλά και θα έχετε ένα όμορφο ξεκίνημα της μέρας…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε