Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Αρναούτογλου μπαίνει… στο ρινγκ

Ο Αρναούτογλου μπαίνει… στο ρινγκ

«Από Μάρτη καλοκαίρι» λένε, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση… κάλλιο αργά παρά ποτέ! Ο λόγος για το MEGA, που όπως σας έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, ξεκινά –επιτέλους!- μέσα στο μήνα, τις καινούργιες εκπομπές και σειρές.

Έτσι, τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, το κανάλι της Μεσογείων ξεκινά το πρόγραμμά του της δεύτερης, όπως λέμε, σεζόν. Όχι, ότι είχε… την πρώτη, αφού εκτός από το πολύπαθο «Master Chef», το prime time του δεν είχε τίποτα καινούργιο. Εκτός λοιπόν από τις σειρές «Πίσω στο σπίτι» και «Με τα παντελόνια κάτω», την επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τον «Όμορφο κόσμο 2».

Ο γνωστός παρουσιαστής θα ξεκινήσει να δίνει πάλι τη μάχη της τηλεθέασης από την Πέμπτη 21 Μαρτίου και στο πρώτο επεισόδιο θα ασχοληθεί… με τις πρωτιές. Ο Άρνι λοιπόν συναντά τέσσερα πρόσωπα που έχουν κατακτήσει πρωτιές! Ποια είναι αυτά; Η Αγγελική Νικολούλη που οι έρευνές της έχουν συμπεριληφθεί στο βιβλίο Γκίνες, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης, ένας μαθηματικός και ένας συλλέκτης κινηματογραφικών μηχανών. Αυτοί, αλλά και ο Κώστας Βουτσάς συνθέτουν το πρώτο επεισόδιο του φετινού «Όμορφου κόσμου» που θα παρακολουθήσουμε.

Αυτή την περίοδο ο Άρνι συνεχίζει τα γυρίσματα, αφού το MEGA έχει εγκρίνει δώδεκα επεισόδια, αλλά δεν αποκλείεται, λόγω της οικονομικής κρίσης, τελικά να βγουν στον αέρα μόνο δέκα, αφού, ως γνωστόν, ούτε ο… όμορφος κόσμος, γλιτώνει από τις περικοπές! Τουλάχιστον, όσα επεισόδια προβληθούν του «Όμορφου κόσμου» θα καταφέρουν να κάνουν τους τηλεθεατές να περάσουν καλά…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε