Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Αυτιάς προσπάθησε να… χαλάσει τα γενέθλια του Παπαδάκη

Ο Αυτιάς προσπάθησε να… χαλάσει τα γενέθλια του Παπαδάκη

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 στήριξαν το… Γιώργο τους!

 Γιορτή χθες στο πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα» αφού ο Γιώργος Παπαδάκης γιόρταζε τα 20 χρόνια στον ΑΝΤ1. 

Μπορεί, όπως σας γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο, η διάθεση του παρουσιαστή να ήταν πεσμένη από τη δεύτερη θέση που είχε βρεθεί την προηγούμενη μέρα αλλά τα στελέχη του καναλιού που εισέβαλαν στο πλατό της εκπομπής τον έκαναν να ξεχαστεί και να περάσει καλά. 

Ο Θέμος Αναστασιάδης, η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Γιώργος Καραμέρος, ο Σπύρος Χαριτάτος, ο Γιώργος Λεβέντης, ο Στρατής Λιαρέλλης, η Κατερίνα Γκαγκάκη, αλλά και παλιοί συνεργάτες της εκπομπής ξύπνησαν νωρίς για να γιορτάσουν μαζί του την εικοσάχρονη παραμονή του στο κανάλι.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Παπαδάκης να βρεθεί πάλι στην κορυφή της κατάταξης αν και ο Γιώργος Αυτιάς κόντεψε να του χαλάσει τη γιορτή αφού τον απείλησε αρκετά μένοντας πίσω του μόνο κατά 0,3%.

 

Συγκεκριμένα, η σειρά κατάταξης στις πρωινές ενημερωτικές ζώνες την Τετάρτη 28 Απριλίου, σύμφωνα με το μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, είναι η εξής:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (Παπαδάκης-ΑΝΤ1) 22,7 %

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 22,4%

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA (Καμπουράκης,Οικονομέας-MEGA) 18,8%

 

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 7,9%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 6,2%

Αξιοσημείωτο επίσης της χθεσινής μέρας είναι και το πόσο κοντά βρέθηκε το δίδυμο του ΣΚΑΪ με αυτό της ΕΡΤ. Βέβαια, αυτό δεν συνέβη επειδή ανέβηκαν οι τηλεθεάσεις των Λυριτζή-Οικονόμου αλλά επειδή έπεσαν σε τηλεθεάσεις οι Μπιζόγλη-Αρβανίτης. Αλλά αν δεν προσέξουν τότε κινδυνεύουν να πιάσουν… το δίδυμο του ΣΚΑΪ!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε