Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Αυτιάς σε μεταμεσονύχτιο… show

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πότε κάνει βραδινή… πρεμιέρα!

Η εκπομπή του «Καλημέρα» στο ALTER αρχικά ξεκινούσε στις 7. Μετά αποφάσισαν να ξεκινά από τις 6 το πρωί αλλά σιγά σιγά ο Γιώργος Αυτιάς μας λέει «Καλημέρα» από τις 6 παρά! Πρώτος μάλιστα βγαίνει καθημερινά στο τηλεοπτικό τοπίο και τελευταίος φεύγει ενώ οι ανταγωνιστές του έχουν ήδη πιει καφέ και ξεκινήσει τη σύσκεψη για την επόμενη μέρα.

Φαίνεται ότι οι τόσες ώρες παρουσίας δεν είναι αρκετές και στο ALTER αποφάσισαν να προβάλλουν την εκπομπή σε επανάληψη! Έτσι το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 12 το βράδυ και το επόμενο στις 25 του μήνα στις 12 παρά τέταρτο θα παρακολουθήσουμε τα BEST OF από την εκπομπή «Καλημέρα σας».

Η απόφαση αυτή εξηγείται με έναν από τους παρακάτω λόγους:
-στο ALTER δεν έχουν με τι να γεμίσουν το πρόγραμμά τους και όπου βρουν… τρούπα βάζουν την εκπομπή του Αυτιά που κάνοντας νούμερα τηλεθέασης το πρωί ευελπιστούν να τους τα φέρει και σε όλες τις άλλες ώρες!
-ο Αυτιάς θέλει να κάνει βραδινή εκπομπή (μήπως και show;) και θέλουν στο ALTER να δουν αν ο δημοσιογράφος έχει πέραση και στο βραδινό κοινό.
-κάποιος στο κανάλι του Μπουρναζίου προσπαθεί να «καταστρέψει» τον Αυτιά κάνοντας το τηλεοπτικό κοινό να πάθει overdose με την πολύωρη τηλεοπτική έκθεσή του.

Δεν γνωρίζω τι απ’ όλα αυτά ισχύει ή αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που οδήγησε το ALTER να προβάλει BEST OF μίας πρωινής ενημερωτικής εκπομπής το βράδυ λες και είναι μεταμεσονύχτιο show!

Γρηγόρης Μελάς

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε