Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ο Αυτιάς θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη του!

Ο Αυτιάς θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη του!

Οι άλλοι φεύγουν αλλά αυτός θα μείνει και θα… ξεκαλοκαιριάσει μέσα στο στούντιο προσπαθώντας να κερδίσει το χαμένο έδαφος και τις τηλεθεάσεις βεβαίως, βεβαίως…!

Αν και οι αντίπαλοί του, στην πρωινή ενημερωτική ζώνη αποχαιρετούν σιγά σιγά τους τηλεθεατές, ο Γιώργος Αυτιάς σκοπεύει να μείνει όλο τον Ιούλιο στο πλατό του και να συνεχίσει να λέει «Καλημέρα» σας.

Ο δημοσιογράφος ζήτησε από τη διεύθυνση του ALTER να παραμείνει στις επάλξεις όλο τον Ιούλιο καθώς άλλωστε υπάρχει έντονη ειδησεογραφία. Άλλωστε, όλα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες στο κανάλι του Μπουρναζίου είχαν άμεσα αποτελέσματα στην εκπομπή του Αυτιά αφού το «Καλημέρα» σας σημείωσε πτώση στις τηλεθεάσεις και έμεινε πίσω στην κούρσα. Αν και η πρωινή εκπομπή του ALTER βρισκόταν συνήθως μετά από αυτή του Γιώργου Παπαδάκη και δίνοντας σκληρή μάχη με την εκπομπή του MEGA, για τη δεύτερη θέση στην κατάταξη, μετά την επιστροφή του ο Γιώργος Αυτιάς τερματίζει αρκετά πιο πίσω από τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα. Κι αυτό είναι κάτι που όπως φαίνεται δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι και σκοπεύει να κερδίσει τις χαμένες τηλεθεάσεις. Έτσι, πρόκειται να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές την Παρασκευή 29 Ιουλίου και να επιστρέψει ξανά στην εκπομπή του στα τέλη Αυγούστου.

Βέβαια, στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι τη Δευτέρα 4 Ιουλίου εξετάζεται η αίτηση του ALTER για υπαγωγή του στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα και η απόφαση θα επιφέρει αποτελέσματα σε όλο το πρόγραμμα του σταθμού. Αν και η «Καλημέρα» σας θεωρείται από τα δυνατά χαρτιά του ALTER και θα είναι από τις εκπομπές που θα στηρίξει το κανάλι, αν όλα πάνε όπως επιθυμούν.

Πάντως, τις μέρες που ο Γιώργος Αυτιάς θα φύγει και θα πάει για ολιγοήμερες διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σάμο, στην πρωινή ζώνη θα βρεθούν ο Μάνος Νιφλής και η Αμέλια Αναστασάκη παρουσιάζοντας μία δίωρη (ή το πολύ τρίωρη) εκπομπή.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε